Heeft u meubel een reiniging nodig?

Twijfelt u of u nieuwe meubels moet kopen? Ik hoor u denken: ‘Als ik voor iedereen een nieuw bureau moet bestellen, ben ik zóveel geld kwijt!’.

 

Wij begrijpen uw gedachte! Wij, van Schoonmaakbedrijf R. de Jong, hebben de oplossing!  Waarom laat u niet uw meubels reinigen? Meubel reinigen is makkelijker dan u denkt. U hoeft niets te doen, want wij doen het!

 

Wij zijn in veel soorten bedrijven werkzaam

Of u nu werkzaam bent in een school, in zorgcentra, in kantoorgebouwen of in een ander bedrijf, wij kunnen uw meubelen reinigen. Stoelen, banken, kasten, bureaus, Schoonmaakbedrijf R. de Jong doet het voor u.

 

3 kasten of 54 tafels

Wij vinden het vooral belangrijk dat wij u tevreden maken en dat wij u tevreden houden. Hoeveel meubels u ook wilt dat wij voor u reinigen, wij doen het. Het kan één tafel zijn en één stoel, maar alle bureaus van kantoor zijn ook mogelijk. Of het er 20 zijn of 37.

 

De reiniging

Uw meubels reinigen wij in een aantal stappen.

  • Door een sproei middel te gebruiken zijn de meubels het makkelijkst schoon te maken
  • Belangrijk is dat wij het middel zo goed mogelijk de meubels in te laten trekken, zo wordt het niet alleen bovenop schoon maar ook een laag dieper
  • De meubels geven wij een beschermende laag, dit zorgt:
    • Bij gebruik voorkoming van nieuwe beschadigingen
    • Dat de meubels makkelijk te reinigen zijn van vuil en vlekken

 

Andere schoonmaakdiensten

Wij doen niet alleen aan meubel reinigen. We vinden het belangrijk om een klant niet op één manier tevreden te stellen, maar door meer werkzaamheden. Zo leert de klant ons beter kennen en kan er vertrouwen gezet worden op klant en leverancier. Andere diensten die wij uitvoeren zijn schoonmaak van lamellen en jaloezieën, wand en plafond, dakkapel en daklijst, glas zowel binnen als buiten, verwijdering van mos en spin. Ook is een onderdeel van onze dienst de verkoop van sanitaire benodigdheden. Naast de schoonmaak en de verkoop doen wij ook aan leveringsschoonmaak. Dit houd in dat wanneer panden verkocht worden ze schoongemaakt moeten worden, zoals liften, trappenhuizen, toiletten, vloeren, deuren, wanden en ramen.

 

Wilt u meer informatie over Schoonmaakbedrijf R. de Jong of wilt u uw meubel reinigen door ons laten doen? Ga naar de website of neem contact met ons op.

Leuk? post