Meubel reinigen op de werkvloer

In ieder kantoor heeft het meubilair het zwaar te voorduren. De hele dag zitten er mensen op stoelen. Op bureaustoelen of de stoelen in de overlegruimtes. Logisch dat deze bekleding dan snel zal slijten. Naast dat er enkel al veel op de stoelen wordt gezeten, wordt er natuurlijk ook veel gegeten en gedronken op kantoor. Je kent het wel, die collega die trakteert op heerlijke taart. En ja hoor, daar gaat een klodder slagroom bovenop de stoel. Of die ene keer dat een kop koffie over de bank heen ging. Het zijn blijvende vlekken die je blijft ruiken als dit niet goed wordt schoongemaakt. Meubel reinigen is het enige wat kan helpen. Sowieso is dit om de zoveel tijd wel eens raadzaam. Super hygiënisch voor de mensen die in deze werkomgeving de hele dag hun taken aan het uitvoeren zijn.

 

Professioneel meubel reinigen

Het reinigen van meubilair is absoluut een professionele klus. Er wordt gewerkt met chemische middelen en hypermoderne apparatuur. Dit laat je niet zomaar de wekelijkse schoonmaak medewerkers doen. Voor dit soort klussen heb je echt een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf nodig. Als het meubel reinigen niet periodiek wordt uitgevoerd, loop je de kans dat vlekken en viezigheid gaan ruiken. Sowieso kan je de meubels wel eerder afschrijven, want een bureaustoel met een flinke vlek erin, daar wil natuurlijk niemand mee op zitten.

 

Schoonmaakservice R. de Jong

Is het meubilair in jouw kantoorpand wel aan een goede opfrisbeurt toe? Dan kan Schoonmaakservice R. de Jong dit voor jou regelen! Ook het voorkomen van vlekken kan met impregneren worden aangebracht. Deze beschermlaag wordt over de meubels heen gespoten, waardoor het vlekken voor een lange tijd kan afweren. Het is natuurlijk wel zo prettig als de werkruimte er fijn en netjes uitziet. Neem dus vrijblijvend contact op met Schoonmaakservice R. de Jong om de mogelijkheden voor meubel reinigen te bespreken.

Leuk? post

Plaats een reactie