Meest unieke stadswandeling door Rotterdam

Echte zeehelden we hebben er weleens van gehoord, maar kunt u ze ook echt benoemen? Heeft u een idee wie de helden van Rotterdam waren tijdens de crisis in de jaren 30? Of misschien zelfs nog voor de roemruchtige periode van de grootste haven van Nederland? Storytrail organiseert op een unieke theatrale manier stadswandelingen door Rotterdam. U kunt in 1,5 uur een wandeling maken door het decor van de stad terwijl uw verhalenverteller alles verteld over de stad waar u al jaren woont. Zelfs als u al jaren in de stad woont heeft u misschien nog nooit deze fascinerende verhalen gehoord.

Ontdek ook geheimen van andere steden bij Storytrail. Bijvoorbeeld in de stadswandeling Amsterdam.

Stadswandeling Rotterdam door de oude haven

Uw stadswandeling in Rotterdam kan beginnen in de oude haven. Het verleden is absoluut een rijkdom ondanks dat er nog weinig gebouwen overeind staan. De oude haven was de stad van echte sjouwers en sjoemelaars. Tijdens een romantische stadswandeling wordt u meegezogen in de verhalen die verteld worden door uw verhalenverteller. Vanaf uw eerste wandeling ziet u Rotterdam ineens met andere ogen. Zelfs echte Rotterdammers leren hun stad opnieuw kennen. U kunt de stadswandeling met uw gezin maken of met een gesloten groep van minimaal 15 personen. De stadswandeling kan op de volgende manieren helemaal naar wens gemaakt worden:

• Privé wandeling van 1,5 uur met een groep van minimaal 15 personen.
• Privé wandeling met na afloop een lunch of high tea van 3 uur.
• Privé wandeling met na afloop een heerlijk 3-gangendiner inclusief drankjes.

Stadswandeling Rotterdam door Delfshaven

Storytrail organiseert twee stadswandelingen door Rotterdam. Zo kunt u o.a. mee op reis door Delfshaven gaan. De arme sjouwers bevolkte hier de haven en vormden ooit samen een eigen stad. Maak kennis met de legendes zoals de moeder van Piet Hein. Ontsnap samen met uw groep aan de Spaanse veroveraars en ga mee op de Zilvervloot. U leert alle verhalen direct aan de Maas tijdens een wandeling door het decor van Rotterdam.

Leuk? post