Manieren om af te vallen

Het geijkte probleem van iedere vrouw (en misschien ook wel van de man): afvallen. We zijn er met z’n allen iedere dag massaal mee bezig. Diëten, sporten en minderen met suikers en vetten. Waarom lukt het vaak niet? Vaak duurt het enkele weken voordat je resultaat ziet. Als je dus na twee weken geen voortgang bij jezelf ziet is dat natuurlijk funest voor je motivatie. Wij geven enkele tips om jezelf gemotiveerd te houden als je gaat afvallen.

Beloon jezelf

Niets werkt zo motiverend als een beloning voor de verloren kilo’s en de moeite die je hebt gedaan. Je krijgt hierdoor het gevoel dat het skippen van al dat lekkers en het dagenlang eten van salades je, naast een afgetraind lichaam, toch nog iets extra oplevert. De beloning is natuurlijk voor iedereen anders. Kies iets dat je heel erg graag wilt doen, wilt kopen of bijvoorbeeld een vakantie. Het is hierbij belangrijk dat je iets kiest wat je normaal niet zo snel voor jezelf zou kopen of doen. Hierdoor blijf je beloning speciaal en ga je er harder voor werken. Je kunt jezelf bijvoorbeeld beloven dat als je 10 kilo afvalt je eindelijk die reis naar New York mag maken waar je al jaren over droomt. Of je koopt eindelijk die designer tas waar je al jaren voor aan het sparen bent. Belonen werkt gegarandeerd.

Maak het leuk

Niets werkt zo demotiverend als dingen eten die je eigenlijk helemaal niet lekker vindt. Houd je niet van rauwe groenten? Ga jezelf dan niet keer op keer dwingen om iedere avond een salade te eten. Er zijn heus gezonde gerechten die je wel lekker vindt. Het is gewoon een kwestie van zoeken naar recepten die je wel aanspreken. Tip: trek ieder weekend een uur uit om je maaltijden voor de komende week te bepalen. Zoek naar goede recepten op het internet en maak gelijk een boodschappenlijstje. Zo kom je niet in de verleiding om na een lange dag werken voor een ongezonde optie te kiezen. Je weekmenu staat immers al vast!

Vet bevriezen

Vet bevriezen?! Ja, je leest het goed. Het is tegenwoordig mogelijk om je vet te laten bevriezen. Wanneer je je vet laat bevriezen kan het makkelijker door het lichaam opgebruikt worden. Deze methode helpt je om net die laatste vetrestje weg te krijgen die je door sporten of dieeten niet wegkrijgt. Deze methode heeft Cryo Lipolyse en is volledig pijnloos. Na 6 weken zie je al resultaat en vaak zijn er maar enkele behandelingen nodig om je probleemzones flink te laten afslanken.

Leuk? post