Koffiebar huren? Lees hier meer!

Koffiebar huren

 

Een koffiebar huren? Dan ben je bij Barista Company aan het juiste adres! Een koffiebar huur je namelijk gemakkelijk, met barista bij dit jonge en hippe bedrijf! Een koffiebar huren is geweldig leuk bij elk evenement. Een hippe koffiebar zal de eyecather zijn op festivals, feestjes, openingen, privé feesten of commerciële festiviteiten.

 

Wat is er zo leuk aan een koffiebar huren bij de Barista Company? Het zit al een beetje in de naam: De Barista’s. Bij dit bedrijf huur je dus niet alleen een koffie bar, je krijgt er professionele, vriendelijke en goed getrainde barista’s bij. Dat heeft veel voordelen: je hoeft je niet druk te maken over de koffies, de inkopen, het opruimen of het inhuren van personeel. Echter, het grootste voordeel hiervan is dat je verzekerd bent van topkoffie. De melk die gebruikt wordt door de barista’s wordt met stoom (hoge temperatuur) opgeschuimd voor een perfect resultaat. Cappuccino’s met een perfecte melk laag en een mooi patroon zijn het resultaat. Ook een stevige espresso, een latte machiatto, of een andere soort koffie vallen binnen de mogelijkheden van de Barista Company.

 

Een warmer welkom voor je gasten dan een kop koffie bestaat niet. Als je bij iemand thuis komt word altijd een kop koffie aangeboden, om te laten zien dat je welkom bent. Bij evenementen of feesten is dat niet anders. Laat zien dat je gasten welkom zijn door een koffiebar te huren. Neem eens contact op met de Barista Company om erachter te komen wat er allemaal mogelijk is voor jou evenementen, feesten of partijen.

 

Door met elkaar in gesprek te gaan worden de verwachtingen duidelijk gemaakt, zodat de Barista Company ervoor kan zorgen dat ze alle verwachtingen overtreffen. De beleving van de Barista Company zal je nog lang bij blijven. De barista Company ziet je graag binnenkort op jouw evenementen!

Leuk? post

Plaats een reactie