Km registratie

Km registratie

De overheid heeft gesteld dat als u geen bijtelling betaald u een sluitende km registratie dient bij te houden. Het handmatig bijhouden van de gereden kilometers kost enorm veel tijd. Daarnaast is de kans op fouten erg groot als het handmatig wordt bijgehouden. Een gps auto tracer in uw auto kunt al dit moeizame werk voor u overnemen. Het gps-volgsysteem van GTM registreert al uw gereden kilometers automatisch. U hoeft dus nooit meer om te kijken naar de administratie van de ritregistratie. Als wagenparkbeheerder was dit een van uw kerntaken. De Belastingdienst zit namelijk erg dicht op deze administratie. Wij van Global TrackMarks kunnen met trots zeggen dat wij beschikken over het Keurmerk RitregistratieSystemen. Dit keurmerk waarborgt onze kwaliteit. Organisaties die staan ingeschreven bij dit Keurmerk voldoen aan de eisen van de Belastingdienst. U kunt dus vertrouwen op een 100% eerlijk gps-volgsysteem die uw registratie tot op de punt zal maken. Een foutloze km registratie, wie wilt dit nou niet? Daarnaast heeft een geautomatiseerd km registratie nog enkele andere voordelen.

De mooie voordelen van km registratie

Een gps-volgsysteem die de km registratie automatisch doet heeft meerdere voordelen:

  • Accurate meting

Het systeem van GTM is zeer accuraat. Tegenwoordig zijn de eisen van de Belastingdienst erg streng geworden. Met ons gps-volgsysteem hoeft u zich geen zorgen te maken. Door de accurate metingen zal alles tot in de puntjes worden verzorgd.

  • Verbetering van de veiligheid van uw wagenpark

Omdat u in real time inzicht heeft op heel uw wagenpark kunt u bij diefstal meteen inschakelen en de politie inlichten. U kunt met een gerust hart te werk gaan.

  • Meten van gegevens

Naast het meten van de kilometers kan ook het verbruik van brandstof gemeten worden. Dit kan via de mail gestuurd worden. Op deze manier kunt u brandstofgebruik optimaliseren.

Wilt u ook van deze voordelen kunnen genieten? Neem dan snel contact op met een van onze medewerkers en geniet van de voordelen van km registratie!

Leuk? post