Kleine beurt Den Haag

Kleine beurt Den Haag

Op zoek naar een betrouwbare garage voor een kleine beurt? Den Haag is hier de perfecte plek voor, want Autoservice Nieuwenhuijsen is in deze stad gelegen. Onze autogarage is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in deze regio en we staan bekend om onze professionaliteit en betrokkenheid. Voor een kleine beurt Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

 

De kleine beurt

De kleine beurt is iets wat van levensbelang is voor uw auto. Veel mensen onderschatten het belang van een kleine beurt, en dit leidt niet zelden tot mankementen en andere problemen. Wanneer wij een kleine beurt uitvoeren behandelen we de volgende onderdelen:

 

  • Complete veiligheidscheck
  • Vervangen van de olie
  • Vervangen van de oliefilter
  • APK keuring

 

Autoservice Nieuwenhuijsen Den Haag

Bij Autoservice Nieuwenhuijsen kunt u terecht voor allerlei werkzaamheden. Onze monteurs zijn professionals en weten in iedere situatie wel een geschikte oplossing te vinden. We beschikken over veel ervaring en we hebben in de loop der jaren al voor veel hete vuren gestaan. We hebben een aantal kernwaarden waar we veel waarde aan hechten, en professionaliteit en service zijn onze belangrijkste aandachtspunten.

 

Deze twee aandachtspunten ziet u terug in alles wat we doen. Onze medewerkers hebben allemaal de juiste scholing en opleiding achter de rug, en daarnaast worden ze regelmatig bijgeschoold. Op deze manier kunnen we u en uw auto te allen tijde vakwerk aan blijven bieden.

 

Tijdens onze werkzaamheden maken we uitsluitend gebruik van de modernste materialen en gereedschappen. Ook maken we alleen gebruik van officiële fabrieksonderdelen en –schema’s zodat uw garantie niet in gevaar komt. U leest het al: als u voor een kleine beurt Den Haag bezoekt kunt u genieten van hoogstaande service.

 

Heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons op, of kom eens langs in onze garage.

Leuk? post

Plaats een reactie