Kartonnen bakjes laten bedrukken

Wanneer je iets verpakt wil je als retailer natuurlijk niet dat dit in een saaie, bruine doos zit. Dit geeft het product dat je met veel liefde hebt gemaakt geen aanzicht. Consumenten zullen het product ook niet snel kopen. Wanneer je kartonnen bakjes laat bedrukken geeft dit direct een heel ander effect. Door een interessante reclameslogan begint het product direct ook een stuk meer te spreken. Daar komt ook nog eens de mogelijkheid bij om het product te bedrukken met allerhande zelfontwikkelde printjes. Hiermee krijgt het artikel dat wordt verkocht nog meer karakter.

Mogelijke printjes

Er zijn veel verschillende printjes mogelijk. Wanneer je kijkt naar kartonnen bakjes met bloemetjes geeft dit het product iets fleurigs mee. Mensen zullen denken dat dit product is gemaakt van plantaardige producten en lekker ruikt. Andere associatie de wordt opgewekt is dat het meer geschikt is voor vrouwen dan voor mannen. Dit is puur stereotyperend denken.

 

Een andere mogelijkheid is om het design juist heel strak te maken. Je plaatst dan bijvoorbeeld bloemetjes plaats je in dat bijvoorbeeld blokjes of rondjes in het design. Je krijgt dan een meer industrieel effect. Het product komt er dan ook wat mannelijker uit te zien.

Kartonnen bakjes in verschillende vormen

Al er verschillende kleuren zijn kan men natuurlijk niet achterblijven met de vormen. Kartonnen bakjes heb je bijvoorbeeld in een lage variant, een Thaise variant of een hamburgerbakje. Daarnaast zijn er ook frietbakjes. Zo serveer je de gasten een heel herkenbaar frietje. Als ondernemer wil je natuurlijk dat mensen in de winkelstraat zien waar de voorbijganger het frietje heeft gekocht, zodat ze ook bij jou langs gaan. Voor de echte snack-liefhebber zijn er zelfs kartonnen bakjes voor je frikadel. De heerlijke gehaktstaaf met allerlei soorten vlees kun je hier met een gerust hard in leggen, zonder dat je vette handen krijgt. Ideaal voor kinderen die na het eten weer gelijk overal aanzitten.

 

 

Leuk? post

Plaats een reactie