IT detachering

IT detachering

Bij Q & A ICT Dienstverlening zijn we gespecialiseerd in IT detachering. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over een sterk imago en ook een zeer uitgebreid, nationaal netwerk. Onze klanten kloppen veelvoudig bij ons aan voor externe IT professionals die beschikken over specifieke kennis en vaardigheden. We hebben uitsluitend experts in huis die weten wat er van ze wordt verwacht. Kwalitatieve IT detachering vindt u bij Q & A ICT Dienstverlening!

 

Waarom een externe specialist?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een externe specialist in te huren voor complexe IT vraagstukken. Dit heeft meerdere redenen, en een van deze redenen is het feit dat externe medewerkers objectiever een probleem ingaan dan een vaste medewerker. Dit leidt gegarandeerd tot kwalitatieve oplossingen.

 

Onze professionals worden ingehuurd voor diverse werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het oplossen van complexe IT vraagstukken, project management of (tijdelijke) ondersteuning van applicatiebeheer. Uiteraard kunnen wij nog veel meer werkzaamheden behandelen: als u hier meer over wilt weten kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

 

Wij hebben uitsluitend specialisten in huis die voldoende geschoold zijn en over de juiste mentaliteit beschikken. Ze hebben specifieke kennis in huis dat ingezet kan worden om complexe taken te vervullen. Onze professionals denken altijd toekomstgericht en weten moeilijke situaties altijd om te zetten in creatieve oplossingen. Onze specialisten zijn getraind om een snelle kennisoverdracht te realiseren zodat u weinig tijd kwijt zult zijn aan het inwerken van deze medewerkers. Nog zo’n voorbeeld van waarom wij de beste IT detachering aanbieden.

 

Over ons

Bij Q & A ICT Dienstverlening weten we al jaren de juiste personen bij de juiste bedrijven te plaatsen. We besteden veel persoonlijke aandacht aan onze klanten zodat we optimale resultaten kunnen boeken.

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Leuk? post

Plaats een reactie