In cassatie gaan

In cassatie gaan

 

Op zoek naar een advocaat die u kan ondersteunen met het in cassatie gaan? Zoek dan vooral niet verder. Wij zijn het kantoor dat u zoekt. SED Advocaten bestaat al meer dan 10 jaar en zijn daarmee ook een ervaren speler in de markt. Daarnaast beschikken wij over een cassatie advocaat, Meneer N. Van Schaik. Om zo’n advocaat te worden dient er eerst een moeilijk toelatingsexamen gehaald te worden. Er is maar een klein percentage dat deze test haalt. Meneer N. Van Schaik is al sinds 2009 een cassatie advocaat en heeft in al deze jaren tientallen zaken gewonnen. Hij weet precies hoe hij u tot dienst kan zijn. Met zijn expertise bent u er zeker van dat het recht goed wordt bestreden. Lees hieronder verder hoe het in cassatie gaan proces werkt.

 

Hoe gaat het in cassatie proces in zijn gang?

 

Wij krijgen vaak de vraag hoe in cassatie gaan nou precies werkt. Het is ook een lastig proces waarbij veel zaken komen kijken waar diepgaande kennis voor vereist is. Onze advocaat beschikt over deze benodigde kennis. Als u vindt dat de rechter onjuist heeft gehandeld of dat hij zijn uitspraak onvoldoende heeft onderbouwd dan moet u binnen twee weken het cassatieproces in gang zetten. Doet u dit niet dan zal de uitspraak van de rechter worden voortgezet. Het is belangrijk dat het proces op de juiste manier in gang wordt gezet. Als dit onvolledig wordt gedaan dan zal uw zaak niet in behandeling worden genomen. Het is daarom verstandig om een ervaren cassatie advocaat in te schakelen die u kan helpen met n cassatie gaan.

 

In cassatie gaan doet u met ons advocatenkantoor

 

Hoezo zou met behulp van ons kantoor in cassatie gaan? Wij hebben jarenlang ervaring. Wij weten precies wat nodig is voor een succesvolle zaak. Als u zeker wilt zijn van een gewonnen zaak moet u bij ons zijn. In cassatie gaan doet u met SED Advocaten.

Leuk? post