Ideale auto verkoop advertentie

zelf-auto-verkopenJe wilt je auto verkopen maar daarbij hoort natuurlijk een goede pakkende titel en een uitstekende advertentie. Na het lezen van dit artikel weet jij exact hoe jij zo een advertentie binnen enkele minuten maakt.

Auto verkopen: de advertentie titel

Bij een goede advertentie hoort vanzelfsprekend een goede titel, met een goed pakkende titel is het halve werk al gedaan: mensen zullen sneller geneigd zijn om op jouw auto advertentie te klikken. En het hebben van veel bezoekers zorgt ervoor dat jouw auto verkopen stukken sneller  gaat.

Het maken van een goede advertentie is vaak stukken makkelijker dan mensen denken, zo is het bijvoorbeeld niet nodig om allerlei grapjes of lokkende mysterieuze teksten te verzinnen als je jouw auto verkopen wilt. Ook is het gebruiken van enkel caps Lock niet erg uitnodigend als titelopzet.Een duidelijke correct gespelde titel die aangeeft wat je aanbiedt is meer dan genoeg. Mocht de auto roest, krassen of deuken hebben dan vermeld je dit natuurlijk niet in de titel maar pas later in de advertentie zelf.

Auto verkopen: Opmaak Advertentie

auto-te-koopTijdens het auto verkopen is een goede advertentie met veel tekst belangrijk, wel is het belangrijk om deze advertentie zo overzichtelijk mogelijk te houden. Dit kan je doen door een logische volgorde te maken in waar je welke informatie zet.

Begin tijdens het auto verkopen met de foto’s. maak minstens 8 foto’s van de auto. Foto’s van het interieur en foto’s van onder de motorkap van de auto zullen extra vertrouwen oproepen bij de klant.

Vervolgens vermeld je tekstueel het merk, model, bouwjaar, kilometers en brandstof. Ook kan je eventueel de verloopdatum van de APK keuring, aantal inch banden en  het aantal deuren vermelden in deze rij. Vervolgens maak je hieronder ruimte voor een JA en NEE lijst, hierin kan je “extra” dingen vermelden zoals als de auto verkocht wordt met eenradio, dvd-schermen, winterbanden, mooie velgen enzovoort.

Als laatste vermeld je in een verhaaltje waarom je jouw auto verkopen wilt, je persoonlijke ervaring met de auto, eventuele schade en hoe de geïnteresseerde contact met je kan opnemen.

Meer tips over het dit onderwerp? Lees verkopen auto tips en auto verkopen de beste manier op autocup.

Leuk? post