Houten bierkratje

Houten bierkratje

Bier is een populair geschenk. Een van de leukste en meest originele manieren om een paar biertjes aan iemand te schenken is middels een houten bierkratje. Een houten bierkratje is in verschillende maten bij ons verkrijgbaar en iedere liefhebber van bier zal deze stijlvolle kratjes waarderen wanneer hij/zij het in ontvangst neemt. Een houten bierkratje van Jongeneel Verpakkingen heeft een klassiek, vintage uiterlijk en is daarnaast duurzaam van aard. Na ontvangst kan het houten bierkratje, wanneer de inhoud opgedronken is, hergebruikt worden op allerlei manieren. Denk bijvoorbeeld aan een decoratie in de tuin of in de woonkamer. Ook kan het simpelweg hergebruikt worden als verpakking van een paar biertjes aan de volgende gelukkige bierliefhebber. U leest het al: met een houten bierkratje zijn de mogelijkheden onbegrensd!

 

Wat hebben wij te bieden?

Bij ons zijn er twee verschillende uitvoeringen van houten bierkratjes verkrijgbaar: een kleine en een grotere uitvoering. Beide kratjes hebben hetzelfde uiterlijk en zijn compact van formaat waardoor ze gemakkelijk ergens mee naartoe te nemen zijn. Ze zijn samengesteld uit lichtgewicht hout, en het stijlvolle authentieke uiterlijk wordt gerealiseerd dankzij de blanke white wash. Onze houten bierkratjes worden met veel aandacht en passie geproduceerd en dat ziet u terig in de kwaliteit van deze producten.

 

De kleinere uitvoering biedt plaats aan zes gemiddelde biertjes van 0,33 liter, terwijl de grotere uitvoering plaats biedt aan zes grotere biertjes van 0,5 liter. De formaten van de kratjes verschillen van elkaar. Kijk voor alle specificaties en details in onze webshop, hier zal u alle informatie vinden die u nodig heeft. Uiteraard staan wij altijd open voor vragen, dus aarzel niet als u ergens meer over wilt weten!

 

Een houten bierkratje is gemakkelijk in onze webshop te bestellen. Hoe meer kratjes u koopt, hoe groter uw korting zal zijn. Neem contact met ons op als u hier meer over wilt weten!

Leuk? post

Plaats een reactie