Hoogwaardig automatisch magazijn

Wil jij graag het proces van orders picken optimaliseren? Minder fouten en een sneller proces zodat alle goederen en pallets op een efficiënte wijze worden opgeslagen? Dan kan een automatisch systeem wellicht de uitkomst bieden. Door in een automatisch gestuurd magazijn te investeren, zal dit gegarandeerd op de lange termijn een kostenbesparing opleveren. Er zijn vele verschillende uitvoeringen van een automatisch magazijn. Al deze verschillende mogelijkheden zullen hier besproken worden, zodat jij gegarandeerd de beste keuze kunt maken.

 

Uitvoeringen automatisch magazijn

Hoe weet je precies of jouw magazijn geschikt is om te automatiseren? Misschien zijn arbeidskrachten wel helemaal niet meer nodig in jouw onderneming. Er zijn diverse verschillende uitvoeringen beschikbaar van dit systeem

  • Geautomatiseerd opslagsysteem voor opslagbakken en pallets. Dit betreffende systeem wordt bediend met magazijnkranen. IN elke kraan zit een bestuurder die de kraan aanstuurt. Zij kunnen goed inventariseren en inspecteren of de opslag juist wordt gedaan.
  • Dynamische opslagsystemen met multi diepte. Als de ruimte zo optimaal mogelijk benut moet worden, dan het met dit automatische magazijn. Door gebruik te maken van een satellietsysteem en shuttles worden automatisch de producten opgepickt of opgeslagen
  • Zelfdragend automatisch opslagsysteem. Dit systeem wordt volledig automatisch bediend door een transportsysteem. Er wordt rekening gehouden met weersinvloeden en de grootte en zwaarte van producten. Een systeem wat zich goed afstemt op de producten.
  • Miniload: Heb je slechts de mogelijkheid om gebruik te maken van een kleine ruimte? Dan kan je met dit automatische magazijn het beste uit de voeten. Het systeem bestaat uit verschillende opslagbakken in zowel klein als grote bakken.
  • Op maat gemaakte automatische magazijnsystemen: Heb je een specifiek magazijn met afwijkende maten, dan zal er een magazijn op maat ontwikkeld kunnen worden

 

Ferretto Group

Wil jij graag een automatisch magazijn? Of ben jij je aan het oriënteren op deze mogelijkheid? Neem dan contact op met Ferretto Group. Zij kunnen jou perfect adviseren over de mogelijkheden.

Leuk? post

Plaats een reactie