Hoe krijg ik mijn ex terug

Daar zit je dan achter je computer, zoekend naar een oplossing. Het is vreselijk om je ware liefde te zien vertrekken. Duizende vragen schieten je gedachte in, want wat ging er toch mis? Je denkt dat je ex niet meer om je geeft, want anders was je nu niet verlaten toch?

De redenen waarom de relatie zijn einde genaderd heeft kan per situatie verschillen. Alsnog ziet men vaak  overeenkomsten bij gebroken relaties. Vaak is het gebrek aan de aantrekkingskracht wat ervoor zorgt dat de ander geen zin meer heeft om moeite in de relatie te steken.

Je krijgt dan verschillende dingen te horen zoals: “ik wil meer vrijheid”, “laten we vrienden blijven”, “Zullen we even een pauze nemen?”. “Mijn gevoelens zijn niet meer zoals het was” en zo kan ik nog wel even door gaan…

Gebrek aan aantrekkingskracht

Door twee magneten dicht bij elkaar te houden zullen ze naar elkaar toetrekken, bij mensen verschilt dit niet veel. Wanneer 1 van de personen zich de rug keert naar de ander zal er niet veel meer van de relatie over blijven.

In het begin dat je elkaar leert kennen is alles nieuw en spannend. Je kent elkaar nog niet goed en gaat vaak op de eerste indruk af. Beide ben je verliefd en alles lijkt een werkelijke sprookje, de andere persoon lijkt geen negatieve eigenschappen te hebben en er lijkt niemand aan hem of haar te tippen!

Waren liefde, is wat de meesste dan denken. Of is het eerder verliefdheid? Men zegt dat wanneer de verliefdheidsfase voorbij is dat het “houden van” wordt. Uit onderzoek blijkt dat verliefdheid tot wel zes jaar kan blijven duren, het zal wel in mindere maten dan in het begin veranderen.

Hoe krijg ik mijn ex terug?

Ondanks we nooit meer zo verliefd kunnen worden als in het begin van de relatie, is er nog steeds kans om aantrekkingskracht op te bouwen. Dat lijkt op dit moment bijna onmogelijk, blijkbaar wilt je ex momenteel niet bij je zijn en heeft je duidelijk gemaakt een leven zonder jouw te willen.

Wat je momenteel het beste kan doen is een ervaringsdeskundige op dit gebied vinden, iemand die je de weg wijst hoe je moet handelen nadat je ex je gedumpt heeft, welke stappen je onderneemt om verlangens op te wekken.

Hoe je weer samen een eerste date krijgt, en het allerbelangrijkste… Hoe je weer samen komt en voorgoed blijft… neem eens een kijkje op het ex terug systeem van giovanni verlon.

Succes!

Leuk? post