Groenvoorziening

Groenvoorziening

Bij Areamasters zijn we van alle markten thuis. Een van onze specialiteiten is groenvoorziening. Onder groenvoorziening verstaan we het aanleggen, verzorgen en onderhouden van groen binnen een gebied. We hebben jarenlange ervaring op dit gebied en ons personeel is zowel deskundig als enthousiast. Als u op zoek bent naar kwalitatief hoogstaande groenvoorziening bent u bij Areamasters aan het juiste adres!

 

Tijdens onze groenvoorziening werkzaamheden hanteren wij een volledige verzorging. Dit houdt in dat we groen aanbrengen en aanplanten binnen een gebied. We gaan toekomstgericht te werk zodat er in de toekomst weinig onderhoud nodig zal zijn. Onze groenvoorziening werkzaamheden voeren we uit in onder andere tuinen, bossen, parken, buitengebieden, attractieparken en natuurterreinen.

 

Onze werkzaamheden

Voorbeelden van werkzaamheden die wij uitvoeren omtrent groenvoorziening zijn het aanbrengen van beplanting, boomverzorging, snoeien en maaien, het bestrijden van onkruid, het aanleggen van gazons, bemesting, het aanleggen van daktuinen en bladruimen.

 

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in al deze werkzaamheden, en daarnaast uiteraard nog veel meer werkzaamheden. Wij hebben passie voor ons vak en zetten ons altijd maximaal in. Ons team bestaat uit diverse specialisten, waaronder hoveniers, timmermannen, grondwerkers en stratenmakers. U kunt bij ons dus voor allerlei doeleinden terecht!

 

In het verleden hebben we al veel groenvoorziening werkzaamheden mogen uitvoeren voor diverse opdrachtgevers. Voorbeelden van deze opdrachtgevers zijn kinderdagverblijven, zorginstellingen, recreatieparken, scholen en semi-overheden. Kijk voor een compleet overzicht van onze (voormalig) opdrachtgevers op onze website.

 

Over Areamasters

Bij Areamasters staan de wensen en behoeften van de klanten te allen tijde voorop. We besteden veel persoonlijke aandacht aan onze klanten zodat we optimaal kunnen voldoen aan alle eisen. We hebben uitsluitend experts in dienst die weten welke stappen ondernomen moeten worden om de beste eindresultaten te realiseren.

 

Heeft u interesse in onze groenvoorziening of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

Leuk? post

Plaats een reactie