Galafeest: Utrecht de perfecte stad om een fantastisch gala te vieren!

Utrecht is een mooie plaats voor een leuk feest! Utrecht staat ook wel bekend als een grote studentenstad, waar het eigenlijk iedere avond wel tijd is voor een feestje. Als het ergens gezellig is, is dat dus wel in Utrecht. Waar kun je dan niet beter een galafeest organiseren? In de bossen, vlak bij het centrum van Utrecht, ligt een prachtige feestlocatie. Het Oude Tolhuys genoemd. Hier kun je terecht voor allerlei soorten feesten en evenementen. Niets is te gek en eigenlijk is alles mogelijk. De feesten die voornamelijk worden gehouden in het Oude Tolhuys zijn: een receptie, een vergadering, een studentengalafeest, bedrijfsfeest, jubileum of bruiloft.

 

De mogelijkheden bij het Oude Tolhuys

Het Oude Tolhuys heeft tien verschillende zalen beschikbaar, welke allemaal anders zijn ingedeeld en een andere grootte hebben. Grote groepen en kleine groepen zijn dus beide mogelijk in het Oude Tolhuys. Wanneer je een zaal huurt voor een studenten galafeest, dan is het misschien fijn om meerdere zalen te huren. Zo kom je namelijk toe aan ieders wensen. De één wil even lekker bijpraten, de ander dansen en weer een ander genieten van rustigere muziek. Het is dan handig om meerdere zalen te hebben, dan staan de zalen niet te vol en is iedereen tevreden. Het Oude Tolhuys geeft daar graag advies over wanneer dat nodig is. Zij hebben namelijk al de nodige ervaring met feesten en weten daarin wat handige tips.

Bij het Oude Tolhuys zijn allerlei arrangementen mogelijk, wat betreft catering. Zij kunnen het gehele feest verzorgen van het begin tot het eind, maar daarbij wordt er natuurlijk niet voorbij gegaan aan jouw wensen. Dat is het aller belangrijkst en staat dan ook voorop!

 

Contact

Het Oude Tolhuys bekijkt graag samen met jou de mogelijkheden voor een galafeest. Een galafeest moet onvergetelijk worden en daar willen wij graag voor zorgen! Neem daarom gerust vrijblijvend contact op of kijk voor meer informatie op de website.

Leuk? post

Plaats een reactie