Ga jij ook tijd en geld besparen met plastic borden?

Borden koop je voor bijvoorbeeld een gezellig kinderfeestje. Je zet met  borden direct een hele nieuwe sfeer op tafel. Wat voor sfeer dit wordt heb je zelf in de hand. Kies je voor een stoere sfeer met superhelden zoals the Ninja Turtles of Spider man? Of ga je voor een iets lievere sfeer met de prinsessen van Dinsey Princess of Frozen? Je kunt ook voor een neutrale sfeer gaan met gekleurde borden, alle kleuren die kunt bedenken zijn te koop!

Plastic borden

Je merkt het al, dit stukje gaat over plastic borden. Plastic borden zijn ideaal voor feestjes of diners. Toch hebben veel mensen helaas nog een verkeerd beeld wanneer ze denken aan  borden. Niet veel mensen zullen denken aan gekleurde borden met leuke patroontjes. Er bestaan nu eenmaal meer plastic borden dan de welbekende witte borden die je meestal krijgt bij een BBQ of picknick.

 Daily Style

De borden kun je bij een webwinkel kopen, dat scheelt je tijd en tegenwoordig ook veel geld. Daily Style is zo’n webshop waar je terecht kunt om  borden te kopen. De borden van Daily Style zijn erg mooi en stevig. Daarnaast zijn  borden ook niet duur. Je kunt verschillende plastic borden kopen vanaf een paar cent per stuk. Dat scheelt uiteindelijk veel in de kosten. Borden huren is namelijk veel duurder!

Bespaar tijd en geld!

Als ander groot voordeel van plastic borden merk je dat plastic borden je aan het eind van de avond veel tijd zullen schelen. Of je nu voor een kleine groep heb gekookt of een BBQ hebt gegeven voor 100 personen, plastic borden hoeven nooit afgewassen te worden. Je mag ze namelijk gewoon in een vuilniszak doen en bij het plastic afval gooien! Tijd en geld besparen in een, wie wil dat nu niet bij zijn diner? Neem snel een kijkje in de webshop van Daily Style om erachter te komen welke plastic  jij wilt hebben!

Leuk? post