Frisse, zachte was!

Vind u het ook zo heerlijk als uw wasgoed lekker schoon ruikt en ook nog eens heerlijk zacht is? Bijvoorbeeld dat heerlijke dikke plaid in de woonkamer! In de avond, thee erbij en lekker warm onder uw zachte plaid.

 

Vraagt u zich wel eens af hoe het komt dat uw plaid en andere wasgoed zo zacht aanvoelt? Gebruikt u wasverzachter bij de was en doet u de was vervolgens in de droger? Dit zal het zijn!

 

Geen zachte was?

Op uw was zitten overal kalkdeeltjes. Dit zit op uw was en gaat zich er in hechten. Deze kalkdeeltjes zorgen er dus voor dat uw was niet zacht wordt. Met wasverzachter is dat zo opgelost! Het effect van de wasverzachter is dat het de kalkdeeltjes geen kans geeft op de was te gaan plakken.

 

Voor elk wasgoed de juiste wasverzachter

Er zijn wasverzachters voor donker wasgoed, gekleurd wasgoed en wit wasgoed. Belangrijk is om de juiste wasverzachter bij het juiste wasgoed te doen. Als u donker wasmiddel bij wit wasgoed doet bent u er niet zeker van of uw witte wasgoed nog echt wit is.

 

Onze merken

Benieuwd wat voor wasverzachter u kunt gebruiken? Er zijn verschillende merken, onder anderen Lenor, Silan, Soft en Robijn.

 

Elk merk heeft flessen met andere inhouden. Sommige flessen zijn 750ML, anderen 1,5L en weer anderen 2L. Bent u samen met uw man? Dan heeft u geen flessen van 2L nodig. Heeft u wasverzachter nodig voor het kinderdagverblijf waar u werkt? Dan is het handig om wasverzachter in grote aantallen te kopen. Dan is een fles van 2L voor u erg praktisch!

 

Wilt u een milde wasverzachter, die niet erg sterk is qua geur? Kies dan bijvoorbeeld Silan wasverzachter Sensitive. Wilt u een heerlijke parfum geur in uw wasgoed? Kies dan bijvoorbeeld Robijn wasverzachter Creations. Deze wasverzachter heeft een heerlijke bloemengeur.

 

Ja, ik wil ook zachte was!

Nieuwsgierig welke wasverzachters wij nog meer te koop hebben? Neem contact met ons op of kijk op de website. Hier kunt u ook onze aanbiedingen bekijken. Wacht niet langer en kom het zien!

 

 

Leuk? post