Feestelijke kerstpakketdozen

Tegen het einde van het jaar kijken medewerkers er massaal naar uit, hun kerstpakket! Een jaarlijks extraatje als blijk van waardering voor de getoonde inzet. Iedereen krijgt hetzelfde, maar voor iedereen is het ook een verrassing wat ze krijgen. De mooie aanblik van kerstpakketdozen onder de kerstboom en tijdens de feestdagen vol enthousiasme uitpakken. Wie vindt dat nou niet leuk? Maanden van tevoren stellen bedrijven hun kerstpakketten al samen, waarbij niet alleen de inhoud centraal staat, maar ook nauwkeurig wordt gekeken naar de verpakking. Gezellige en sfeervolle kerstpakketdozen maken het presentje nog leuker.

 

Soorten kerstpakketdozen

Een kerstpakketdoos werkelijk waar in alle vormen, soorten en maten te verkrijgen. Van enorm grote dozen die gevuld kunnen worden met flessen wijn. Tot kleine subtiele formaten, waarin een giftcard of inlogcode verpakt zit. Jongeneel Verpakkingen is top leverancier voor kerstpakketdozen. Zij hebben de capaciteit om grote bestellingen uit te leveren, tot zelf meer dan duizend stuks. Ben jij dus op zoek naar een kerstpakket voor alle medewerkers van een grote organisatie? Dan is het zeker verstandig om te kijken naar de capaciteit van de leverancier van kerstpakketdozen.

 

Assortiment Jongeneel

Jongeneel Verpakkingen heeft een zeer groot assortiment in kerstpakketdozen. Hieronder een greep uit het assortiment

  • Wit met sterren en kerstwens (diverse formaten)
  • Antraciet met gouden kerstbomen (diverse formaten)
  • Crème met kerstwens (diverse formaten)
  • Groen met hulstsluiting
  • Crème kraft-wit
  • Zwart-wit met kerstwens
  • Koffer opdruk zwart of bruin
  • En vele anderen

 

Jongeneel Verpakkingen

Al jarenlang is Jongeneel Verpakkingen dé partner op het gebied van leveringen van kerstpakketdozen. De productie en bestellingen beginnen al in de zomer, zodat zij samen met jouw bedrijf heel veel mensen blij kunnen maken met een mooi kerstpakket onder de kerstboom. Ben jij dus op zoek naar een mooie kerstpakketdoos die past bij jouw bedrijf? Neem dan contact op met Jongeneel Verpakkingen of neem een kijkje in de webshop.

Leuk? post

Plaats een reactie