EHBO voor kinderen

EHBO voor kinderen

Nog steeds belanden er ieder jaar zo’n 140.000 kinderen op de Spoedeisende Hulp. Een schrikbarend hoog aantal, en het ergste hiervan is dat ongeveer de helft van deze gevallen onnodig uit de hand is gelopen. Veel ouders weten niet hoe ze adequaat en professioneel moeten handelen tijden noodsituaties, en door onder andere onmacht en paniek worden veel situaties verergerd tot een punt waarop er professionele hulp nodig is. Deze problemen hadden gemakkelijk voorkomen kunnen worden door middel van het volgen van een EHBO voor kinderen cursus en deze bieden we veelvoudig aan bij Hart voor BHV.

 

De cursus EHBO voor kinderen bieden we aan tegen vriendelijke prijzen en is voor iedereen vanaf 16 jaar geschikt. De cursus is bedoeld voor onder andere ouders en gerelateerde, maar ook voor bijvoorbeeld medewerkers van een school. Tijdens de cursus worden alle onderwerpen behandeld die nodig worden geacht om op een succesvolle en volledige manier EHBO voor kinderen uit te kunnen voeren. Na het behalen van deze cursus zal u dus optimaal voorbereid zijn op eventuele noodsituaties!

 

Wat wordt er behandeld tijdens EHBO voor kinderen?

Tijdens de cursus worden er veel verschillende situaties doorgenomen. Zware ongelukken worden behandeld, maar ook lichtere ongelukjes. Voorbeelden van onderwerpen die worden behandeld zijn reanimaties, verstikkingen en het bedienen van een AED, maar ook onderwerpen als bloedingen, vergiftiging, verbranding, snijwonden, kneuzingen, verstuikingen en ontwrichtingen. U leest het al: na het succesvol doorlopen van de cursus EHBO voor kinderen zal u op iedere situatie voorbereid zijn.

 

Wanneer u de cursus succesvol heeft afgerond zal u een certificaat ontvangen dat een jaar geldig is. Dit certificaat kan verlengd worden met een herhalingscursus. Als u hier meer over wilt weten kunt u gerust contact met ons opnemen of een kijkje nemen op onze website. Inschrijven kan ook gemakkelijk op onze website!

Leuk? post

Plaats een reactie