Een baklijst is om maat te maken

Een baklijst is voor een aantal dingen echt ideaal. Een van die dingen is het inlijsten van een gespannen doek van katoen, linnen of canvas. Vaak zijn deze doeken gespannen op een houten frame of spanraam. De lijst kan vaak ook gebruikt worden voor het inlijsten van houten panelen, zoals bijvoorbeeld MDF. Voor een aantal werken die in de diepte worden aangeleverd hebben we speciale 3 dimensionale lijsten die gebakken zijn. Het voornaamste verschil van deze lijsten is dat ze 10 millimeter dieper liggen dan normale lijsten. Een normale lijst is stevig maar toch erg ligt in gewicht. We bieden ook raminhouten lijsten aan. Deze hebben we sinds een aantal maanden. Deze lijsten zijn geschikt voor decoraties die op een kwetsbare plek hangen.

De kleur en montage van een baklijst

Het mooie van een baklijst is dat ze zijn te maken in allerlei soorten en maten. Ook de kleur is helemaal zelf in te delen. Zo hebben we ook een ongelakte variant die erg goed zelf op kleur te brengen is. Ook de zijde van de lijsten zijn eenvoudig te monteren. Zo kan de decoratie eenvoudig in de lagers geschoven worden. Op die manier kun je eenvoudig decoraties ophangen en weer afbreken. Het kan namelijk eenvoudig binnen de voorkant in de lijst geschoven worden. Het ophangen gebeurt altijd zonder gaten te maken in de muur. Zo kunt u ook altijd een heel aantal lijsten met elkaar combineren.

Hoog niveau

Onze baklijst is altijd gemaakt van het hoogste niveau. Hiermee bedoelen we dat we altijd de beste materialen gebruiken, maar ook dat we de productie zelf helemaal managen. De maten zijn ook helemaal zelf aan te geven bij ons. We hebben een aantal standaard maten liggen, het voordeel hiervan is dat ze direct mee zijn te nemen. We hopen u snel te helpen met het uitzoeken van een mooie lijst.

5/5 - (1)

Plaats een reactie