Diamond Painting in Nederland kopen

Diamond Painting is hót! Er zijn facebookgroepen van meer dan 25.000 leden die dagelijks bezig zijn met ‘het plakken van steentjes’, dat betekent dat de groepen meer actieve leden hebben dan hobbies zoals breien of haken. En de schare fans blijft continu doorgroeien. En dat is best apart, als je je bedenkt dat de Diamond Paintings alleen in China gemaakt worden. Maar wat als je Diamond Paintings in Nederland wilt kopen? Dat is natuurlijk geen enkel probleem, ik zal uitleggen hoe je dit het beste kunt doen.

Diamond Painting winkel in Nederland

De Xenos heeft nu een paar partial paintings, maar verder dan dat kom je niet in een ‘fysieke’ winkel. Als je in Nederland dus een Diamond Painting wilt bestellen, dan zul je gebruik moeten maken van één van de webshops. Het is daarbij een misvatting dat de Nederlandse webshops voor Diamond Paiting de canvassen ook gewoon van Aliexpress halen. De shops die ik ken stoppen veel tijd in het selecteren van goede leveranciers en canvassen, uiteraard zijn hier uitzonderingen op.

Goede webshop voor Diamond Painting

Met een vriendin die het woord geduld niet kent en haar paintings dus zo snel mogelijk wil hebben, zijn wij aangewezen op Nederlandse Webshops. Na een aantal verschillende shops te hebben geprobeerd, is er voor ons één duidelijke winnaar uit de bus gekomen: Cadeaucounter. Hier bestellen wij al onze paintings; niet omdat ze per definitie de goedkoopste zijn, maar wel omdat ze wat ons betreft de béste paintings leveren met daarbij de beste service. Dus als jij ook een Diamond Painting in Nederland wilt kopen; neem dan eens een kijkje op Cadeaucounter!

Leuk? post

Plaats een reactie