De drie functies van lensvloeistof

Er is niets zo vervelend als wanneer je geen goede lensvloeistof hebt. Dit is namelijk echt noodzakelijk wanneer je lenzen hebt. Deze vloeistof is namelijk erg verzorgend voor je ogen. Het is vaak nog wel per persoon verschillend op welke manier je de vloeistof moet gebruiken. Ook heft niet iedereen de vloeistof nodig. Maar de mensen die het wel echt nodig hebben, kunnen ook echt niet zonder deze vloeistof. Het is ook erg handig om te hebben. En de Oté Perm vloeistof is geschikt voor iedereen die vormstabiele lenzen draagt.

Functies van Lensvloeistof

Zoals net al beschreven is lensvloeistof geschikt voor iedereen die vormstabiele lenzen draagt. Hiermee bedoelen we degene die harde lenzen gebruiken. Eigenlijk heeft de vloeistof voor veel mensen drie belangrijke functies. Vaak gaat het inzetten van lenzen erg lastig en doet het veel pijn. Het overgrote deel van de mensen heeft hier last van en wil dit graag met vloeistof willen doen. Dit is ook de eerste functie die deze vloeistof heeft. De tweede functie die deze vloeistof heeft is het bewaren van de lenzen. Dit gebeurd van in bakjes met water. Het bewaren in deze vloeistof is overigens veel gezonder voor deze lenzen. Ze gaan op die manier veel langer mee en zo heb je er langer profijt van. De derde en misschien wel belangrijkste functie is het desinfecteren van je lenzen. Je ogen zijn echt niet altijd super schoon en hebben dit zeker wel nodig.

Meer informatie

Wanneer u nog vragen heeft na het lezen van deze informatie over lensvloeistof, kijk dan gerust bij de veel gestelde vragen of u kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan u te woord en willen u met liefde alles uitleggen over onze producten. Ook adviseren wij uw ogen minimaal een keer per jaar te laten testen door een specialist.

Leuk? post

Plaats een reactie