Catering Zuid-Holland

Catering Zuid-Holland

Bij Het Koetshuis zijn we van alle markten thuis. U kunt op onze feestlocatie uw feest organiseren, maar als u uw feest op uw eigen locatie wilt vieren kunnen wij u ook van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het cateren van allerlei soorten feestjes en we kunnen ervoor zorgen dat uw feest aan niets ontbreekt. Catering Zuid-Holland boekt u bij Het Koetshuis!

 

Als u besluit gebruik te maken van onze catering Zuid-Holland zult u zich nergens meer zorgen om hoeven te maken tijdens uw feest. Wij nemen met genoegen de verzorging van u over en we zorgen ervoor dat er aan eten en drinken geen gebrek zal zijn. Ons personeel is ervaren en deskundig en zullen de hapjes, drankjes en aankleding van uw feest op een professionele manier verzorgen.

 

Of u uw feest nu organiseert in een tent of in een bedrijfshal: wij zullen de catering Zuid-Holland voor u verzorgen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van cateren en ons personeel heeft in de loop der jaren al voor veel hete vuren gestaan. We gaan geen uitdaging uit de weg!

 

Lokale producten voor de catering, Zuid-Holland als hoofdleverancier

De producten die wij serveren tijdens het cateren zijn uitsluitend lokale producten. Provinciale, regionale en lokale producten genieten te allen tijde onze voorkeur omdat wij de lokale winkeliers willen steunen en daarnaast voedsel van hoge kwaliteit willen serveren. De provincie Zuid-Holland is hierin onze hoofdleverancier.

 

Onze werkwijze

Ieder feest is uniek en iedere klant heeft andere wensen en behoeften bij hun feest. We besteden altijd veel persoonlijke aandacht an onze klanten en hun situaties zodat we precies weten waar we aan toe zijn. Service en professionaliteit zijn onze belangrijkste standpunten.

 

Heeft u interesse in onze catering, of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op; we helpen u graag verder.

Leuk? post

Plaats een reactie