BSO Zeist

Sleutelkinderen zijn tegenwoordig verleden tijd. Waarom zouden kinderen alleen thuis zitten wanneer ze na een enerverende schooldag ook een gezellige tijd kunnen hebben bij BSO Zeist. Van gezellig met elkaar keuvelen over de afgelopen schooldag tot creatief knutselen. Wanneer daar behoefte aan is kunnen kinderen ook in alle rust een huiswerkopdracht maken wanneer daar behoefte aan is.

 

Huiswerk

Veel scholen geven kinderen tegenwoordig huiswerkopdrachten. Op BSO Zeist geven wij uw kinderen de mogelijkheid om in alle rust huiswerk te maken wanneer hier behoefte aan is. Onze leidsters zijn gespecialiseerd in het geven van huiswerkbegeleiding, dus ook het overhoren van jaartallen of de topografische kennis gebeurt bij ons heel secuur.

 

Contact met BSO Zeist

Onze BSO is heel gemakkelijk te bereiken. Zowel fysiek als telefonisch. Als u met de fiets of de auto komt kunt u bij de hoofdweg rechtsaf slaan richting de zijstraat. Ga aan het einde van de zijstraat linksaf, over het bosplein heen en volg de borden meet BSO Zeist. Telefonisch zijn wij bereikbaar op ons telefoonnummer en wanneer u een mail wilt sturen kunt u altijd mailen.

 

Participatie

Participatie van ouders vinden wij bij BSO Zeist erg belangrij. Daarom organiseren wij ook regelmatig contactmomenten waarin wij ouders bijpraten over de ontwikkeling en het gedrag van hun kind. Ook is het mogelijk om via ons ouder portal bijzondere aantekeningen die wij over uw kind maken in de gaten te houden. Op deze manier blijft de ouder altijd betrokken bij belangrijke ontwikkelingen en bij de opvoeding.

 

Verjaardagen

Rondom verjaardagen krijgen kinderen de mogelijkheid om te trakteren. Hierbij hanteren wij wel een gezond beleid. Dit betekend dat bijvoorbeeld dropoogjes niet zijn toegestaan. Ook toegevoegde suikers, kleurstoffen E-nummers raden wij af. Vanwege allergieën geldt dit ook voor producten met gluten, lactose of noten.  Wij hanteren een spaarsysteem voor gezonde traktaties. Wanneer uw kind ieder jaar op de BSO gezond heeft getrakteerd zorgen wij bij het afscheid voor een leuk presentje.

5/5 - (1)

Plaats een reactie