BSO De Bilt

Bij BSO De Bilt gaan we voor ultieme buitenschoolse opvang voor het kind. We gaan voor een goede balans tussen creativiteit, vrijheid en structuur. Dit is wel erg mooi gezegd maar het is lastiger dan je denkt. Wanneer er teveel vrijheid wordt gegeven, zijn kinderen weer lastig in een lijn te houden, maar wanneer er teveel structuur wordt toegepast is dit voor niemand leuk.

De methode van BSO De Bilt

Wij bieden bij BSO De Bilt de ideale middag na een dag school. Wij noemen het zelf altijd een intense middag. Veel kinderen hebben zin om lekker te bewegen na een dag op school gezeten te hebben.  Meestal beginnen we met een moment van rust. Dit klinkt misschien raar, zeker omdat we zeiden dat kinderen lekker willen rennen na school. Maar we hebben ontdekt dat kinderen eerst hun dag even willen doorspreken met andere kinderen of met ons als begeleiders. Dit doen we eigenlijk altijd onder het genot van een gezonde snack. Na het rustmoment gaan we over op de verschillende activiteiten. Hierbij moet u denken aan knutselen, sporten of het volgen van lessen in theater. Ook hebben kinderen vaak activiteiten buiten de BSO. Dit zijn vaak activiteiten als sportles, zwemles, muziekles of iets heel anders. Ook wij kunnen uw kinderen vervoeren naar deze lessen. Een voorwaarde hiervan is echter wel dat dit alleen gebeurt binnen de gemeente.

Opvang onder of voor schooltijd

Naast de BSO De Bilt hebben we ook een voorschoolse opvang. Hier kunt u uw kinderen tussen 7.00 en 7.30 brengen en wij brengen uw kinderen op onze beurt weer op school rond 8.30. Dit is echter wel voor een school die in het dorp zit. Dit is alleen handig als u zelf heel vroeg moet beginnen. Het is dan natuurlijk wel handig om uw kind niet ook vroeg op school te brengen.

Leuk? post

Plaats een reactie