Bosch klopboormachine

Bosch klopboormachine

Ben je geboren als klusser? Ben jij altijd te vinden met gereedschap in de handen? Dag in dag uit bezig met het uitvoeren van bevestigingswerkzaamheden of montageklusjes? Dan is de Bosch klopboormachine echt iets voor jou! Een super universele boormachine en ontzettend handig in gebruik voor klusjes in en rondom huis.

Wat is de Bosch klopboormachine?

De Bosch klopboormachine is een alternatief voor de alledaagse elektrische boormachine. Een klopboormachine brengt de kracht van de ‘hamer’ mechanisch over. De klopbeweging is vrijwel niet voelbaar, tenzij je meer druk uitoefent op de boor.

Een klopboormachine heeft 2 geribbelde platen. Deze platen draaien tegenover elkaar. Wanneer de groeven elkaar raken dan hoor je het ‘hameren’. Dit komt doordat de boorkop een trillende beweging maakt.

De kenmerken van de Bosch klopboormachine?

De Bosch klopboormachine heeft een grote capaciteit en uiterst moderne techniek. Typerend aan de Bosch klopboormachines is de ergonomische kwaliteit. De Bosch klopboormachines voldoen verder aan de allerhoogste eisen op verschillende gebieden. De machine levert optimale prestatie, is zeer veelzijdig in gebruik en biedt ultieme precisie.

De Bosch klopboormachine aanschaffen

Heb jij een boor nodig voor hout, gips, metaal, steen of licht beton? Dan is de Bosch klopboormachine wat voor jou. Het fijne aan Bosch is dat er een breed aanbod aan verschillende soorten Bosch klopboormachines verkrijgbaar is. Bedenk daarom goed van tevoren welke boormachine je nodig hebt.

Je hebt de keus uit een gewone klopboormachine en een accuklopboormachine.

De gewone machines variëren in aantal watt van 500 (De Bosch PSB 500 RE) tot 1000 (De Bosch PSB 1000-2 RCE). Het fijne aan de gewone klopboormachines is dat deze niet ‘opraken’. De klopboormachines moeten namelijk aan de elektriciteit verbonden blijven. De accuklopboormachines variëren in volt en de toegepaste batterijtechnologie. Het fijne aan de accuklopboormachines is dat je volledig snoerloos te werk kan gaan.

Leuk? post