Bedrijfstuin

Bedrijfstuin

De eerste indruk van uw bedrijf is ontzettend belangrijk. Een goede en effectieve manier om een verpletterende eerste indruk achter te laten bij bezoekers van uw bedrijf is het aanleggen en onderhouden van een fraaie bedrijfstuin. Bij Areamasters zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van creatieve bedrijfstuinen die een onuitwisbare indruk achter kunnen laten.

 

Ontwerp en advies

Het ontwerpen van een mooie en geschikte bedrijfstuin is een proces dat veel nauwkeurigheid en deskundigheid vereist. Ons personeel is ervaren en heeft in de loop der jaren al voor veel hete vuren gestaan. We gaan geen uitdaging uit de weg, hoe complex de eisen van onze klanten ook zijn.

 

Tijdens het ontwerpen van een bedrijfstuin zoeken we naar een manier om te voldoen aan de wetgevingen. We weten te allen tijde de perfecte balans te vinden tussen de behoeften van de opdrachtgever, de gebruiker en de klant.

 

Bij Areamasters hebben we diverse ontwerpers en architecten in huis die allemaal hun eigen stijl hebben. Tijdens persoonlijke gesprekken trachten we te achterhalen welke architecten en ontwerpers het beste bij u en uw wensen passen. Iedereen wil een unieke bedrijfstuin die aan hun specifieke eisen voldoen, en daarom zijn de mogelijkheden bij Areamasters dan ook groot.

 

Maakt u liever gebruik van een zelf gekozen architect of ontwerper? Dat is geen probleem; bij Areamasters werken we graag samen met externe architecten!

 

Aanleg en realisatie

Naast ontwerpen kunnen we bij Areamasters ook bedrijfstuinen aanleggen en realiseren. We hebben een groot aantal producten in huis waardoor we vrijwel alles kunnen produceren en aanleggen. Bij ons kunt u uw fantasie de vrije loop laten gaan: uw wensen en ideeën zijn onze prioriteit en we doen er alles aan om een zo mooi en functioneel mogelijke bedrijfstuin voor u aan te leggen!

 

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Leuk? post

Plaats een reactie