Barista opleiding

Een lekkere kop koffiezetten is lastig. Daar moet dus voldoende aandacht aan besteed worden. Met de barista opleiding die u bij ons kunt volgen kunt u de techniek onder de knie krijgen en is het raadzaam om een opleiding te volgen. Of het nu om jezelf gaat of omdat je een passie voor koffiezetten hebt. U kunt altijd bij ons terecht voor de leukste opleiding om beter koffie te zetten. Misschien heb je een horecaonderneming gestart en vind u het belangrijk dat u daarbij alles weet over koffiezetten. Om al deze redenen kunt u bij ons terecht.

Een echt certificaat van een barista opleiding

Je kunt bij ons verschillende soorten kiezen als het gaat om een barista opleiding. Door onze gecertificeerde trainers wordt u een echte pro in het zetten van koffie. Heb je na je examen alles afgesloten met een goed resultaat? Dan krijgt u van ons een prachtige bekroning op uw werk. Deze bekroning is in de vorm van een erkend certificaat. Met dit certificaat kunt u overal ter wereld aangeven dat u een echte barista bent. Natuurlijk geldt deze laatste uitspraak alleen voor onze opleiding die u professioneel onderscheid. U krijgt bij ons voldoende persoonlijke aandacht, omdat we alleen een cursus geven in groepjes van maximaal 6 mensen. Dit wordt ook nog eens begeleid door meerdere mensen.

Uw personeel opleiden

Het gebeurt ook vaak dat men samen met een aantal personeelsleden een barista opleiding volgt. Dit is ook zeer aan te raden, omdat u alles even rustig met elkaar door kan spreken en daarnaast ook alles met elkaar kunt verwerken. Daarbij is het ook nog zo dat er dan meerdere mensen binnen een bedrijf zijn die de opleiding hebben gedaan. Dus kunt u uw bedrijf beter op de kaart zetten. Zo kunt u ook nog eens uw expertise delen.

Leuk? post

Plaats een reactie