Badkledingdagen geven gevoel van veiligheid

Al drie jaar achter elkaar is Sauna Thermen Bussloo uitgeroepen tot het beste wellnesscentrum van Nederland. Wanneer je ook graag wilt komen genieten van de fantastische faciliteiten van dit midden in de natuur gelegen resort op de Veluwe, maar je niet prettig voelt zonder badkleding, dan kun je gebruik maken van de speciale badkledingdagen van Thermen Bussloo.

De badkledingdagen bij Thermen Bussloo

Veel mensen voelen zich in een sauna of zwembad minder prettig of minder veilig zonder badkleding. Daarom zijn er iedere maand op de tweede en op de laatste dinsdag badkledingdagen bij Thermen Bussloo. Op deze sauna badkledingdag zijn alle bezoekers verplicht om badkleding te dragen in alle ruimtes van Thermen Bussloo. De hele dag, van negen uur ’s morgens tot half twaalf ’s avonds, kun je dus ongestoord en veilig in je bikini, zwembroek of badpak genieten van alle sauna’s, whirlpools en zwembaden in dit wellnessresort.

Maak van je badkledingdag iets speciaals

Speciaal voor als je van verder weg komt of het zonde vindt om maar een paar uur bij Thermen Bussloo van de badkledingdag gebruik te kunnen maken, is er het badkledingdag hotelarrangement. Met dit arrangement combineer je een bezoek aan het beste wellnesscentrum van Nederland met een overnachting in het naastgelegen luxe Hotel Thermen Bussloo. Je kunt daarbij de hele dag gebruik maken van de faciliteiten van de Thermen (uiteraard in badkleding) en genieten van een diner in het bekroonde Restaurant Intens van het hotel. Je komt op de luxe hotelkamers met Aupingbedden, grote Full HD televisie en ruime badkamer helemaal tot rust. Je kunt er zelfs voor kiezen om tijdens deze dag in het Banyan Centre te werken aan je persoonlijke groei. ’s Morgens schuif je aan voor een uitgebreid ontbijtbuffet, waarna je helemaal ontspannen weer vertrekt.

Leuk? post