Automaat spoelen

Automaat spoelen

Iedere auto moet op een bepaald moment gespoeld worden, en bij een automaat is dit niet anders. Uw automaat spoelen kunt u uit laten voeren bij AVS Auto’s; wij hebben ervaring en deskundigheid in huis en we kunnen u garanderen dat uw auto bij ons in goede handen is. Onze monteurs kunnen de olie van uw automaat op een vakkundige manier vervangen, verversen en conditioneren. Uw automaat spoelen doet u bij AVS Auto’s!

 

Waarom uw automaat spoelen?

De olie van uw automaat tijdig reinigen en vervangen is van levensbelang voor uw auto. Wij spoelen uw automaat voor u op een preventieve en toekomstgerichte manier zodat er geen problemen ontstaan. Als uw automaat niet op tijd of onvoldoende gespoeld wordt kunnen er allerlei problemen ontstaan die uw rijplezier kunnen aantasten. Denk bijvoorbeeld aan slechter kunnen schakelen, bonken, slippen, last hebben van een schommelende toeren, een verhoogd brandstofverbruik of de kick-down die niet functioneert. Er kunnen nog veel meer problemen ontstaan wanneer de olie van uw automaat niet tijdig ververst wordt, en daarom mag het belang hiervan niet onderschat worden.

 

Wij raden aan om iedere 90.000 kilometer preventief de olie en oliefilter van uw automaat te laten spoelen om problemen te voorkomen. Voor DSG en CVT-automaten adviseren wij iedere 60.000 kilometer.

 

Wat hebben wij te bieden?

Bij AVS Auto’s kunt u uw automaat op een vakkundige manier laten spoelen. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van olie en bijbehorende filters te reinigen en te vervangen, en daarom zijn wij uw beste optie. Onze medewerkers hebben passie voor hun vak en doen er te allen tijde alles aan om uw auto goed te behandelen.

 

Wilt u uw automaat laten spoelen bij AVS Auto’s? Neem dan gerust contact met ons op of kom gezellig langs in onze garage in Oud-Beijerland. We helpen u en uw auto graag verder!

Leuk? post

Plaats een reactie