Wii U Console

Nintendo Wii U begon met een laag aanbod in videospellen, echter, over de laatste jaren is het assortiment gegroeid met veel kwaliteit spellen. De vraag is nu eigenlijk; ‘welk spellen zijn nu het leukst?’. Een team van Wii U hebben alle Nintendo spellen geanalyseerd en een top 5 samengesteld.

Kirby and the rainbow Curse’s is een bijzonder leuk spel. Alhoewel het spel niet erg lang duurt heeft het dankzij de gameplay toch een plekje in de top 5 gekregen. Bi j het laatste level zorgen ze ervoor dat je toch met een voldaan gevoel afsluit.

Wat is een betere manier om na zoveel jaar weer Super Mario Bros te kunnen spelen. Het geeft een nostalgisch gevoel met nieuwe mappen en betere resolutie voor de optimale gameplay experience. Daarnaast is Mario Kart 8 ook een echte aanrader. De klassieke kart wedstrijden, onderwater acties, ‘hang-gliding’ zijn in dit spel weer fenomenaal. De levels zien er prachtig uit en de gameplay voelt precies aan zoals men verwacht.

Pushmo world, op de Nintendo Wii U , krijgt ook zeer goede beoordelingen en wordt als een van de beste nieuwe spellen gezien. Zelfs als je jezelf niet als geweldige puzzelaar ziet, zal het spel je gefaseerd opleiden en het gevoel geven van een goeie puzzelaar. Dit spel bevat alle ingredienten om je te amuseren tijdens de vakantie dagen!

Lego Marvel Super Heroes is ook een zeer populair spel op de Wii U, vooral voor mensen die geinteresseerd zijn in de Marvel boeken, films en tekenfilms. Het is verzadigd met amusante avonturen en activiteiten en bevat een gezonde portie humor.

Dan hebben we ook nog de Wii Fit U en alhoewel de die-hard sporters dit niet als een optie zien, kan het voor mensen met een lage motivatie een goede instap zijn naar de sportwereld. Het bevorderd de motivatie door middel van vriendelijkheid, humor en amusante opdrachten. Het is een goed opstapmodel naar de sportwereld en jezelf op een leuke manier fysiek/mentaal gezonder te maken.

The Legend of Zelda, Wind Waker, is waarschijnlijk het meest populaire spel op de Nintendo Wii U.    In zoveel opzichte is dit spel compleet, alles wat een die-hard Zelda fan verwacht zit er in, ‘n geweldige map, prachtige kunst, spannende vecht scenes en veel nieuwe features ter bevordering van de gameplay. Het spel wordt voor ongeveer €57,- aangeboden bij de online groothandels en retail stores. Een fors bedrag maar tijdens het spelen merk je dat het iedere euro dik waard is.

Leuk? post