Playstation VR informatie

Welkom op deze pagina waarin u Playstation VR informatie zal ontvangen om een beter beeld te krijgen bij dit revolutionaire product.

Playstation VR informatie

De virtuele wereld is een wereld voor het hele gezin. Denk niet dat je met de PlayStation VR een device koopt waar je alleen mee kunt gamen, er is zoveel meer dan dat. Beknopte informatie over de toepassingen van de virtuele headset van Sony.

De PlayStation VR gamecollectie

Natuurlijk is de afdeling gamen ruimschoots aanwezig. Remakes van de meest populaire games zijn uit of worden uitgebracht in de komende 14 maanden. Voor het einde van december 2016 brengt Sony 50 virtuele games uit, waaronder bijvoorbeeld het immens geliefde Call of Duty, Infinite Warfare. Daarnaast volgen er in 2017 nog een 90 games waaraan hard wordt gewerkt door een team van 230 ontwikkelaars. De categorieën actie, racen, sport, muziek, puzzel en kinderen en familie zijn alom vertegenwoordigd.

Educatie en entertainment

Naast gamen, staat de virtuele wereld ook voor beleven en educatie. Er zijn diverse niet-gaming VR apps beschikbaar waar je bijvoorbeeld natuur op een prachtige manier ervaart of lid kunt worden van een entertainment netwerk dat onder andere Nat Geo virtueel weergeeft, maar ook de beste series. De nadruk ligt hier op het totaal ervaren van een wereld zonder intensieve interactie waarbij geweld of grofheid niet aanwezig zijn. Bij de aanschaf van de PlayStation VR kun je in de PlayStation store de PlayRoom VR gratis te downloaden. Deze bevat zes kleine games voor het hele gezin.

Buiten dit, biedt de headset de mogelijkheid om je zelfgemaakte video’s en foto’s af te spelen, eenvoudigweg door een usb stickje aan te sluiten op je PS4. De mogelijkheid om je 3-dimensionale vakantievideo’s bijvoorbeeld weer te beleven is geweldig, maar ook midden in je foto staan die je met een 360 graden camera hebt gemaakt is een unieke ervaring. Zo kun je de thuisblijvers een real life indruk van jouw reis geven.

Leuk? post