Candy Crush Soda Saga

Een nieuwe versie van Candy Crush Saga is Candy Crush Soda Saga. Het werkt een beetje op dezelfde manier alleen zijn er nog meer lekkere dingen toegevoegd. Het spel bestaat niet alleen maar uit snoepjes, maar ook uit gummyberen, kersen en gelatine. Het doel is om meerdere gummyberen op de bovenste rij te krijgen. Dit kun je voor elkaar krijgen door de rode soda snoepjes ook naar boven te brengen. Mocht je al verslingerd zijn geraakt aan Candy Crush Saga dan ga je dit spel vast en zeker leuker vinden.

Enkele verschillen met Candy Crush Saga      

Ook in dit spel zijn er weer magische snoepjes die een speciaal effect hebben. Sommige snoepjes laten een hele rij verdwijnen en andere veranderen snoepjes van kleur. Bij Candy Crush Soda Saga kom je obstakels tegen, zoals cupcakes. Waar je bij Candy Crush Saga de focus legde om zoveel mogelijk snoepjes te combineren, is het belangrijk om in dit spel de obstakels zo snel mogelijk te laten verdwijnen. Je kunt de cupcakes wegspelen door de gummyberen naar boven te brengen.

Andere obstakels die je kunt tegenkomen, zijn visvormige snoepjes. Door deze snel weg te spelen, kom je gemakkelijker door het level heen. Niet alleen cupcakes vormen een obstakel, maar ook ijsblokken. Gelatine herken je door de witte en grijze achtergrond van een snoepje. Deze kun je wegspelen door combinaties van snoepjes te maken op de plaats van de gelatine. In dit spel moet je ook bestellingen ophalen en tijdlevels uitspelen.

Leuk? post