Sim only vergelijken

Sim only vergelijken

Sim Only word steeds populairder. Doordat je het simonly abonnement helemaal naar eigen wens kan inrichten krijg je echt waar voor je geld. Daarnaast bieden ook alle bekende providers van Nederland een sim only abonnement aan. Een sim only abonnement is dan ook een los abonnement zonder een toestel. Wanneer je zo’n abonnement afsluit krijg je een simkaart met daarop jouw telefoonnummer en je abonnementsgegevens.

Verschillende soorten simonly

Door simonly kun je goedkoop mobiel bellen. Zo zijn de prijzen van een simonly abonnement dan ook veel lager dan een normaal abonnement. De verschillende soorten simonly abonnementen variĆ«ren dan ook op basis van 3 punten. Ten eerste is het belangrijk om rekening te houden met het aantal belminuten. Wanneer je een simonly abonnement laat samen stellen kun je zelf kiezen voor hoeveel bel minuten je wilt gaan. Wil je veel bellen? Kies dan voor 300-500 bel minuten. Op het moment dat je erg veel belt kan het vaak voordelig zijn om te kiezen voor onbeperkt. Een ander verschil heeft te maken met sms. Bij sommige providers is er een onbeperkt sms waarmee je dus onbeperkt kan sms’en. Andere abonnementen bevatten een gecombineerd abonnement van bijvoorbeeld 500bel/sms. Dit houd dan in dat 1 sms van de 500 afgaat etc. En op het moment dat je 1 minuut belt gaat er dan weer 1 minuut af van het totaal. Tot slot is het internet een belangrijk punt bij het vergelijken en afsluiten bij een simonly abonnement. Wanneer je een snel internet wilt hebben dat altijd beschikbaar is en supersnel kun je het beste voor 4g kiezen. Vaak betaal je hier wel ongeveer 2,50 euro extra voor per maand, maar wanneer je dus voor snel internet wilt gaan is het wel handig om dit af te sluiten. Wanneer je slechts wat simpele taken gebruikt zoals bijvoorbeeld een whatsapp versturen, of even de mail checken, dan voldoet 3g. Het aantal mb’s dat je nodig hebt verschilt per persoon. Voor de een is 1gb meer dan voldoende, anderen hebben behoefte aan minimaal een paar gb. Controleer dan ook hoeveel je verbruikt en sluit op basis hiervan het abonnement af.

Het juiste simonly abonnement

Welk simonly abonnement dan ook bij jou past hangt volledig af van jouw gebruik. Tijdens het simonly vergelijken moet je dan ook goed rekening houden met jouw wensen. Vooral het internet abonnement is vaak lastig om af te sluiten. Houd eens bij hoeveel mb je nou verbruikt, en gebruik deze gegevens tijdens het sim only vergelijken.

Leuk? post

Plaats een reactie