Online geld verdienen met het schrijven van een review

Reviews zijn tegenwoordig niet meer wat ze zijn. Vaak worden internet marketeers ingehuurd om producten van bedrijven te promoten met goede reviews. Hierdoor weet je als koper niet meer of een product nu echt goed is en door andere mensen is gebruikt of dat het om neppe reviews gaat. Hier wil Klezzer verandering in brengen. Via Klezzer kun je pas een review schrijven zodra je inlogt bent met een social media account. Langs deze weg kunnen andere Klezzer gebruikers zien wie de review heeft geschreven. Daarnaast kun je ook aangeven d.m.v. een foto + QR code dat je het product daadwerkelijk in bezit hebt. Op deze manier helpen reviewers andere mensen om een goed product te kopen. Klezzer beloont alle schrijvers van een review met een aandeel van de opbrengst uit de categorie waar een review voor is geschreven.

Verdien geld via Klezzer

Alle producten, inmiddels ruim 2 miljoen, die je kunt vinden op Klezzer vallen in een categorie. Bijvoorbeeld een telefoon valt in de categorie telefoons. Elke categorie heeft een zogenaamde spaarpot. Klezzer vult deze spaarpot met 10% van de opbrengt per verkocht product per categorie. Stel er wordt een telefoon verkocht via Klezzer en de opbrengst is 10 euro dan stopt Klezzer 1 euro in de spaarpot van de categorie telefoons.

Aan het einde van de maand wordt de helft van de spaarpot verdeeld onder alle schrijvers van een review per categorie. De andere helft telt mee voor de volgende maand. Je krijgt dus per transactie over de gehele categorie betaald. Als je een review schrijft over een iPhone maar er wordt een Samsung verkocht krijg je alsnog een aandeel uit de spaarpot. Je hoeft dus maar eenmalig een review te schrijven en kunt zolang Klezzer online is potentieel elke maand geld verdienen.

Klezzer is een potentiele asset

Waarschijnlijk weet je niet helemaal wat een asset is. Met een asset kun je structureel geld verdienen zonder hiervoor te hoeven werken. Dit klinkt in eerste instantie ongeloofwaardig maar je hebt zeer waarschijnlijk op dit moment al een asset in je bezit. Je spaarrekening is een goed voorbeeld van een asset. Je verdient elk jaar geld zonder hier iets voor te hoeven doen. Je krijgt namelijk rente over je spaargeld van de bank. Het enige waar je voor moet zorgen is een positief saldo op je rekening.

Maak van Klezzer een potentiele asset door een review te schrijven over een product. Omdat wij uitbetalen per verkocht product over de gehele categorie hoef je maar eenmalig een review te schrijven. Zolang er transacties plaatsvinden in de categorie krijg je een aandeel van de spaarpot. Oftewel je schrijft nu eenmalig een review en kunt potentieel over enkele jaren nog steeds een aandeel uit de spaarpot verdienen!

Meld je aan bij Klezzer en help andere mensen

Help andere mensen bij het kopen van producten door een goede review te schrijven. Daarnaast help je niet alleen anderen maar ook jezelf. Je verdient geld op basis van transacties uit een gehele categorie. Als bonus krijgen alle nieuwe gebruikers alvast één euro! Meld je aan, start met schrijven en verdien geld!

 

Leuk? post