Online geld verdienen met reviews

Tegenwoordig bestaan er vele verschillende manieren om online geld te verdienen. Natuurlijk wil iedereen zoveel mogelijk geld verdienen met zo weinig mogelijk inspanning. Honderden euro’s per maand verdienen door het invullen van een paar enquêtes of het lezen van e-mails is niet realistisch. Wel kun je een extra zakcentje verdienen. Het nadeel van de meeste online verdien modellen is dat je er zelf veel werk voor moet doen. Hier wil Klezzer verandering in brengen.

Klezzer: Socially verified products

Via Klezzer kun je een review of kopersgids schrijven over inmiddels 2.5 miljoen producten. Een review is een recensie over een product. In een kopersgids kun je vermelden waar je op moet letten voordat je een product aanschaft. Het verschil met andere review sites is dat je bij Klezzer verplicht bent om aan te melden met een social media account zoals Facebook. Op deze manier kunnen andere gebruikers zien wie de review heeft geschreven.

Aanmelden via social media is verplicht omdat er tegenwoordig veel neppe reviews te vinden zijn. Deze “reviews” zijn geschreven door internet marketeers ingehuurd door het betreffende bedrijf om hun product beter te laten lijken. Positieve of negatieve reviews kunnen een product maken of breken en dat weten bedrijven maar al te goed. Door enkel echte reviews te tonen van gebruikers die het product daadwerkelijk in bezit hebben biedt die een zeer hoge waarde voor potentiële kopers.

Geld verdienen met je review

Klezzer beloont gebruikers die een review schrijven met geld. Klezzer stopt 10% van alle opbrengst in één grote spaarpot. Deze spaarpot wordt vervolgens elke week verdeeld onder alle schrijvers van een review en kopersgids. Het maakt dus niet uit voor welk product je review is geschreven. Het maakt ook niet uit of je review positief of negatief is. Eenmaal een review geschreven verdien je elke week geld, voor altijd! (zolang Klezzer online is).

Hoeveel geld je kunt verdienen is afhankelijk van de kwaliteit van de review. Hoe meer woorden en foto’s je gebruikt hoe groter je aandeel uit de spaarpot. Ook kun je een unieke QR code toevoegen als foto. Met deze QR code kunnen andere gebruikers verifiëren of je het product daadwerkelijk in bezit hebt. Dit draagt bij aan de echtheid van de review en is belangrijke informatie voor potentiële kopers.

Het unieke aan dit systeem is dat je maar eenmalig iets hoeft te doen namelijk het schrijven van een review of kopersgids maar vervolgens elke week geld verdient. Je bent niet afhankelijk van andere gebruikers, het lezen van e-mails of invullen van enquêtes.

Meer geld verdienen

Je kunt meer geld verdienen door het schrijven van reviews over bonus producten. Bonus producten zijn producten waar je extra geld mee kunt verdienen. Dit bedrag kan oplopen tot enkele euro’s. De bonus producten kun je vinden op de Facebook pagina van Klezzer.

Nog meer geld verdienen

Klezzer maakt ook gebruik van een referral systeem. Iedere Klezzer gebruiker krijg een unieke link in zijn of haar profiel. Via deze link kunnen andere mensen zich aanmelden. Je verdient van iedere gebruiker die zich via deze link aanmeld 10% over zijn of haar inkomsten. Op deze manier hoef je zelf geen review of kopersgids te schrijven om geld te verdienen. Indien je mensen kent die graag een review schrijven kun je ze vragen om een review via Klezzer te schrijven.

Een betere manier is door een referral link op een website te (laten) plaatsen. Op deze manier kun je potentieel vele nieuwe gebruikers aanmelden. Van elke gebruiker die zich aanmeld verdien je 10% over hun inkomsten. Dit kan uitgroeien tot een grote inkomstenbron waar je verder zelf niks aan hoeft te doen.

Connect met Klezzer start met schrijven en verdien geld

Het voordeel van Klezzer is dat je met een eenmalige inspanning elke week geld kan verdienen. Wees er wel bewust van dat dit geen honderden euro’s per maand zal zijn. Gebruik je de referral link door andere mensen aan melden kun je al snel een extra geld verdienen. Daarnaast help je andere potentiële kopers bij het aanschaffen van een product. Klezzer geeft elke nieuwe gebruiker alvast één euro bonus. Ga direct naar Klezzer, begin met schrijven en verdien geld!

 

Leuk? post