Jaarcijfers maken door een betrouwbare partij

 

Elk bedrijf moet ze aanleveren bij de overheid: de jaarcijfers. De jaarcijfers bevatten verschillende cijfers. Een grote onderneming dient meerdere cijfers aan te leveren dan een kleine onderneming. Hoe groter de onderneming, hoe meer cijfers aangeleverd moeten worden. Zo moeten grote bedrijven aangeven of het bedrijfsresultaat positief of negatief is (winst of verlies). Bij kleine bedrijven is dit niet verplicht.

 

Jaarcijfers maken is een klus waar veel bij komt kijken. Veel ondernemers kiezen er wijselijk voor om deze klus uit te besteden. Ze besteden zulke klussen uit aan administratiekantoren of accountantskantoren. Een voorbeeld van zo’n administratiekantoor is de Bruijn & partners. Dit bedrijf is zeer capabel in jaarcijfers maken voor bedrijven. Door het grote netwerk aan notarissen, accountants, advocaten en fiscaal juristen beschikt de Bruijn & Partners aan genoeg mogelijkheden om de jaarcijfers maken professioneel en kundig uit te voeren.

 

Jaarcijfers maken doe je als ondernemer dus niet zelf. Je bespaart vele tijd door het uit te besteden aan de Bruijn & Partners. Een goed administratiekantoor kost geen geld maar verdient geld voor de onderneming of particulier. Besteed het jaarcijfersmaken uit aan de Bruijn & Partners voor een betrouwbare partner waarvan u verzekerd zal zijn professionele ondersteuning bij uw financiële zaken.

 

De Bruijn & Partners heeft al vele bedrijven geholpen met het maken van de jaarcijfers, het doen van de belasting aangiften, en het uitvoeren van diverse andere soorten administraties. Zo kunt u de Bruijn & Partners naast het jaarcijfers maken ook inzetten bij:

  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting
  • Schenk- en erfbelasting

 

 

Het doel van de Bruijn & Partners is het bijstaan en ondersteunen van de klanten in ontwikkelingen en andere bezigheden van klanten. Ook voor advies omtrent wet- en regelgeving kunt u terecht bij dit bedrijf uit Schoonhoven. Voor persoonlijk advies mag u te allen tijde contact opnemen met de Bruijn & partners. U kunt contact opnemen via de site, of telefonisch door gebruik te maken van het nummer 0182-389060.

Leuk? post