Gemakkelijk creditcards vergelijken & aanvragen

Wanneer je op zoek bent naar een kaart waarmee je makkelijk kunt betalen en waarmee je dan ook op veel pekken in de wereld kunt betalen is een creditcard een goede mogelijkheden. Met een creditcard hoef je vaak maar aan het eind van de maand te betalen maar ook heb je vaak de mogelijkheid om pas aan het eind van het jaar te betalen. Daarnaast zijn de limieten van een creditcard vaak ook een stuk hoger dan bij je normale kaart en pin pas.

Wat is een creditcard en hoe gebruik je deze?

Een creditcard werkt in principe hetzelfde als een pinpas. Echter word een creditcard ook erg vaak gebruikt voor plekken om te reserveren. Denk bijvoorbeeld maar aan bijvoorbeeld een hotel. Je hoeft dan ook met sommige mastercards geen pincode in te voeren. Alleen de codes die op de mastercard staan worden dan opgeschreven en vervolgens word er van zelf het bedrag van je mastercard afgehaald. Je hebt dan ook altijd helemaal zelf de keus of je bijvoorbeeld een mastercard wilt koppelen aan je bestaande bank rekening en ook aan je saldo. Maar ook kun je een nieuwe rekening openen voor je mastercard en dit geld dan gebruiken voor een aankoop wanneer je betaalt op een plek waar het mastercard logo is toegestaan.

Waarop letten bij aanvragen en de kosten van een creditcard

Bij een creditcard aanvragen is het handig om als eerste te letten op de limieten. Wanneer je veel geld uitgeeft is het aan te raden om een mastercard te kiezen dat een hoog limiet heeft. Ook is het erg interessant dat er prepaid masatercards zijn wat inhoud dat je niet meer geld kunt uitgeven dan het bedrag wat erop je mastercard staat. Zo kun je bijvoorbeeld via skrill een prepaid mastercard aanvragen waardoor jouw skrill saldo word gekoppeld aan deze mastercard. Je kunt dan ook online betalen via skrill maar ook via websites waar de mastercard is geaccepteerd. Ook is het belangrijk om goed op te letten op de welkomst bonussen waarmee je flink wat geld kunt besparen.

Leuk? post

Plaats een reactie