Buitenlandse loterijen

Buitenlandse loterijen

Buitenlandse loterijen waar je aan mee kunt doen? Vind jij de Nederlandse loterijen niet leuk of vind je dat je te weinig keuze hebt? Als dit vragen zijn die jou bezighouden lees dan dit artikel.

Hoe speel ik mee met buitenlandse loterijen?

Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kan natuurlijk naar het buitenland gaan, een sigarenzaakje opzoeken en een lot kopen. Los van dat dit best leuk en spannend kan zijn is het niet ideaal om elke week te gaan reizen om een lot te kopen. Tegenwoordig is het ook heel makkelijk om op internet loten te kopen voor buitenlandse loterijen.

Je maakt een account aan en je koopt online je loten. Het gewonnen geld, want daar gaan we natuurlijk wel van uit, wordt gewoon op je account gestort. Hiermee kun je nieuwe loten koen maar je wilt dit het liefst gestort zien op je eigen rekening zodat je het kan uitgeven. Dit kan ook vervolgens ook gewoon.

Welke buitenlandse loterijen zijn er?

Als je bedenkt dat elk land meerdere loterijen kent, dan kun je nagaan dat er erg veel loterijen zijn in het buitenland waar je aan kunt meedoen. De meeste loterijen zijn in Lotto vorm. Je kiest een aantal getallen en dat is je lotnummer. Uit een bingo ballenbak worden een aantal ballen getrokken en dat is de winnende combinatie. Heb jij die getallen gekozen dan win je de jackpot. Ieder land kent wel een soortgelijke loterij. Een van de meest populaire buitenlandse loterijen is toch wel de Duitse Lotto. De Duitse Lotto heeft vaak hoge jackpots en veel trekkingen. Daarnaast doen er aan de Duitse Lotto veel mensen mee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leuk? post