Welling Catering voor Arnhem, Velp e.o.

Welling Catering is een bekende cateraar in De Liemers. Zij bezorgen ook in Arnhem en Velp.
Het aanbod van Welling Catering is groot: van barbecue tot buffet en van lunch tot hapjes en drankjes. Ook verhuurt dit bedrijf diverse materialen om uw feest mee aan te kleden, zoals partytenten, springkussens en een ijskar. Op de website van Catering Velp zijn alle mogelijkheden aangegeven. Verder is het mogelijk bedienend personeel in te huren. Deze medewerkers hebben allemaal ruime horecaervaring. De keuken van Welling Catering is ervoor ingericht om voor enkele personen tot maar liefst 2000 personen maaltijden voor te bereiden.

Specialisme : de barbecue

Welling Catering biedt een ruime keuze in barbecuepakketten. Al vanaf € 9,95 heeft u een compleet verzorgde barbecue per persoon. De ingrediënten bestaan uit verse producten. Vis en vlees is van hoge kwaliteit en uiteraard ook vers. De maaltijden zijn altijd voorzien van frisse salades en brood. Ook sauzen behoren tot het arrangement. Een barbecuemaaltijd reserveren is ook in de winter mogelijk. Bij het arrangement zit een barbecue en een gasfles. Tevens worden de borden, het bestek en de opscheplepels niet vergeten. Nieuw is dat u ook de beschikking krijgt over een thermobox om alles lekker koel te houden. De afwas kunt u aan ons overlaten, de schoonmaak zit bij de prijs in!

Vele mogelijkheden bij Welling Catering

Welling Catering heeft nog veel meer mogelijkheden in haar assortiment. Wat dacht u van een buffet; ze hebben ze in alle soorten en maten. In de winter zijn vooral de stamppotbuffetten populair. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een walking-dinner. Of live cooking, waarbij kleine gerechtjes worden bereid op uw locatie en deze worden direct aan u uitgeserveerd. Of de hapjes en amuses. Schalen opgemaakt met de lekkerste hapjes, helemaal klaar om opgegeten te worden. Uiteraard alles vers bereid.

Leuk? post