Taart van de supermarkt

Als je een feestje houdt waar je graag taart wil serveren, denken de meeste mensen meteen aan de bakker. Tegenwoordig hoef je echter niet meer per se naar de bakker te gaan om een goede taart in handen te krijgen. Bij verschillende supermarkten hebben ze ook hele lekkere taarten. Deze supermarkten hebben meestal ook nog eens een groot assortiment en de taarten worden dagelijks vers gebakken. Dit is bijvoorbeeld het geval bij Jan Linders. Hun taarten worden in het Limburgse Sevenum. Zo kun jij genieten van een echte Limburgse vlaai.

Jan Linders vlaaien

Bijvoorbeeld bij Jan Linders hebben ze de lekkerste Limburgse vlaaien. Deze worden vers gebakken en worden zelfs geroemd als beste van Nederland. Je kunt natuurlijk kiezen voor de rastervlaaien, zoals de kersen of de abrikozen, maar bijvoorbeeld ook voor een rijstevlaai met slagroom. Zo haal je voor elke gelegenheid een lekkere vlaai in huis.

Gebak online bestellen

Tegenwoordig kun je gebak zelfs makkelijk online bestellen. Bijvoorbeeld bij Jan Linders hebben ze een gebakbestelservice. Hier kun je je taart makkelijk bestellen en ook nog eens snel ophalen. Je kunt je bestelde gebak afhalen in alle Jan Linders supermarkten, hartstikke handig dus.

Verschillende vlaaien

Er zijn veel verschillende soorten vlaaien waar je uit kunt kiezen. Zo kun je niet alleen kiezen uit de rastervlaaien maar bijvoorbeeld ook uit de abrikozen progrestaart. De vlaaibodem van deze vlaai is bedekt met abrikozen, slagroom en krokante hazelnootschuimbrokken. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor de korengoud frambozenvlaai. Deze vlaai is gevuld met gele room, frambozen en frambozenbavaroise. Deze vlaai is afgemaakt met slagroom en chocola, echt smullen dus. Voor de echte chocolade liefhebbers is er natuurlijk ook keuze. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de choco-karamelvlaai. Deze is ook gevuld met gele room, maar ook met een plak chocoladecake. Verder zit er koffiekaramelbavaroise in deze vlaai en hij is helemaal af met een laagje karamelchocospiegel. Verder kun je bijvoorbeeld kiezen uit de onze trots rijstevlaai met heerlijke slagroom. Deze bestaat natuurlijk uit rijstevulling, maar er is ook heerlijke chocolade en slagroom te vinden op deze vlaai.

 

Er is voor ieder wat wils. Niet alleen vlaaien zijn makkelijk te bestellen bij Jan Linders, maar ze hebben ook ander gebak. Of je nou soesjes, cake, of appelbollen nodig hebt, bij Jan Linders zit het in het assortiment.

 

cake-97998_640

Leuk? post