Restaurant Gouda – Gezellig een hapje eten bij HAPPZ

Ben je op zoek naar een gezellig restaurant om met vrienden/familie een hapje te gaan eten? Restaurant Gouda Happz heeft een aangename sfeer en heerlijk eten.

Een dagje uit in Gouda? De gezellige stad biedt een legio aan mogelijkheden. Natuurlijk kunt u de Goudse kaas niet missen. ’t Kaaswinkeltje is een bekende kaaswinkel in Gouda met de lekkerste boerenkazen uit de hele regio. Ook de Goudse Schouwburg is een aanrader. Geniet hier van de nieuwste tentoonstellingen tijdens je dagje uit.

Restaurant Gouda Happz – Het concept

In Happz staan drie sleutelwoorden centraal: proef, deel en geniet. Er zijn verschillende mogelijkheden om gerechtjes te proeven. Zo heb je het ‘’taste’’ en ‘’share’’ menu. Hierbij kan je kiezen uit meer dan 40 kleine gerechtjes, om te proeven en te delen. Het leuke is dat je hierdoor allemaal verschillende gerechtjes kan proberen. Je zit niet vast aan een gerecht, dingen die je normaliter niet zou kiezen kan je nu uit proberen. De ideale manier om kinderen kennis te laten maken met verschillende smaken. Mochten de kinderen hier geen behoefte aan hebben, dan is er natuurlijk ook een kinderkaart.

Voor grote eters is het ook mogelijk om voor de grillspecialiteiten te gaan. Hier krijg je een gerecht helemaal voor jezelf, voor als je niet van delen houdt. Je hebt de keuze uit verschillende vlees- en visspiesgerechten, geserveerd met groente- en aardappelgarnituur en friet.

Weet je niet meer wat je moet kiezen? Geniet dan van de chef’s special. De chef stelt een menu samen van al zijn persoonlijke favorieten. Deze is te verkrijgen in verschillende versies, voor de grote en kleine eter.

In restaurant Gouda Happz hangt een fijne, knusse sfeer. Door de verschillende mogelijkheden is het ideaal om met kinderen of grote groepen te gaan eten. Voor iedereen is er op deze manier wat wils. Gegarandeerd succes bij medewerkers of familieleden in Happz!

Leuk? post

Plaats een reactie