Plastic wijnglazen

Plastic wijnglazen.

 

Bij Dailystyle ben je aan het juiste adres voor plastic bekers, wijnglazen enz. Dailystyle beschikt over een ruim assortiment plastic glazen. Neem nou de plastic wijnglazen, handig in gebruik en ook heel zuinig in gebruik. De plastic wijnglazen zijn uitermate geschikt voor feestjes en partijen. Geen bergen met afwas meer! Gewoon handige, mooie plastic wijnglazen die je na gebruik gemakkelijk weg kunt gooien.

Voordelen van plastic wijnglazen bij Dailystyle.

De plastic wijnglazen zijn gemakkelijk in gebruik door middel van de voet die het wijnglas heeft. Zo blijven ze goed staan en vallen ze niet zo makkelijk om zoals andere plastic glazen. Omdat je bij Dailystyle de plastic wijnglazen in kleine hoeveelheden kunt bestellen, zal je nooit teveel glazen over hebben. De glazen zijn 9 cm lang en hebben een diameter van 6 cm. Ze hebben een inhoud van 150 ml, dus ideaal voor een feestje!

Het assortiment van Dailystyle.

Bij Dailystyle kun je naast plastic wijnglazen ook terecht voor alles wat te maken heeft met Feesten & Bruiloften, Bedankjes, Eten & Drinken, Wegwerpservice, Wonen, Mooi & Verzorgd en Mode & Sieraden. Je bent dus aan het goede adres bij Dailystyle voor wat voor feest dan ook.

 

Bestellen bij Dailystyle.

Omdat wij begrijpen dat het fijn is als je voor een feestje alles snel in huis hebt, leveren wij je bestelling al van 2 tot 3 werkdagen bij je thuis! Je bestelling wordt al vanaf €3,- bij jou thuis bezorgd. Ben je niet tevreden met je aankoop? Dan kan je je bestelling binnen 14 dagen retourneren. Voor meer informatie kun je altijd onze webshop bezoeken. Ook heeft Dailstyle 4 fysieke vestigingen, 3 vestigingen in Amsterdam en 1 in Almere. Al onze vestigingen zijn goed bereikbaar met de auto of het OV. Bij onze vestigingen zijn er ook voldoende gratis parkeerplaatsen. Wij zien je graag terug in onze webshop of in onze winkels!

 

 

Leuk? post

Plaats een reactie