LED verlichting in de horeca

Borrelen in een intieme sfeer, dineren in een sfeervolle setting of lunchen in een gezellige ambiance. Dit verwachten we als we naar een restaurant of andere horecagelegenheid gaan. Afhankelijk van het concept en de keuken, hebben we bepaalde verwachtingen van de uitstraling van een restaurant. Behalve als we er bewust voor kiezen om naar een eetschuur of de McDonald’s te gaan, verwachten we geen felle tl-verlichting. Als we lekker gaan eten met onze vrienden, familie of geliefden, willen we het gevoel hebben dat we in een behaaglijk en knusse omgeving kunnen zitten. Een tafeltje waarbij we het gevoel krijgen dat we nog enigszins privacy hebben. Geen tafels die dicht op elkaar staan, koud licht of een restaurant dat totaal geen sfeer uitstraalt. Bij een Italiaan hoort nou eenmaal Italiaanse muziek en in een Spaans tapas restaurant verwacht je dat de aankleding op z’n Spaans is. Als horeca ondernemer moet je inspelen op de wensen en verwachtingen van je klanten. Verlichting speelt hier ook een grote rol in.

 

LED verlichting

Een strak en modern restaurant vraagt om trendy verlichting. Een bruincafé heeft juist heel sfeervolle verlichting nodig. Elk restaurant heeft een andere uitstraling. Met LED verlichting kun je veel verschillende kanten op. Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Het grootste voordeel is dat het zuiniger is. Je bespaart dus veel energiekosten. Licht heeft invloed op het gevoel van de mensen. Stel je bent heel moe en je loopt een ruimte in met heel fel licht, dan wordt je meteen een stuk wakkerder. Licht bepaalt mede of jij je moe, fit of juist ontspannen voelt. Met het licht kun je dus de emotie opwekken die past bij jouw horecagelegenheid. Van de menukaart en de fles wijn tot en met het eten op het bord, alles wordt op de juiste manier belicht met de juiste LED verlichting.table-71380_640

 

Geniet ook van de voordelen

Met LED verlichting voor je horecagelegenheid bepaal je niet alleen de juiste sfeer, je geniet ook van de vele voordelen die eraan vast zitten. Zo zijn ze goedkoper, duurzamer, gaan ze langer mee en veiliger. De LED verlichting van Fagerhult gewoon aansluiten op de bestaande voedingen en dimmers. Laat je adviseren door een gedegen bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van verlichting.

Leuk? post