Glazenspoelers van Horé-Plaza

Glazenspoelers van Horé-Plaza
Glazenspoelers bestaan vandaag de dag niet meer weg te denken uit de horecasector. Ze bestaan speciaal ontworpen vanwege glazen aan zeker mum van tijdsduur perfect schoon te spoelen. Betreffende de aankoop van zeker glazenspoelmachine van Horé-Plaza kunt u alle glazen afwassen zonder de gewone vaatwasmachine te moeten gebruiken, waardoor vuile resten van de verscheidene vaat niet aan jouw eigen glazen terechtkomen. Aan amper negentig seconden is de klus geklaard: jouw eigen glazen blinken weer als nooit tevoren.
De glazenspoelers van Horé-Plaza bestaan enorm gebruiksvriendelijk en uiterst betrouwbaar. De machines hebben verschillende standen die via de bedieningspaneel erg gemakkelijk ingesteld bestaan belanden. Ze hebben zeker uitneembare was- en naspoelarm en bestaan uitgebouwd betreffende groothoeksproeiers die zeker maximaal bereik aan de hoeken garanderen. Ze bestaan bovendien uitgerust betreffende zeker wasmiddeldispenser en naglansmiddeldispenser. De machines bestaan zowel inwendig als uitwendig vervaardigd uit roestvrij staal en hebben zeker dubbelwandige deur betreffende veiligheidsschakelaar. Per wasbeurt is er slechts 2, 5 liter water nodig.
Bij Horé-Plaza vindt u altijd de beste kwaliteit. Aarzel natuurlijk niet vanwege zeker glazenspoeler aan te schaffen. Alle glazenspoelmachines van horeca webshop
voldoen aan de hoogste hygiëne-eisen en reinigen jouw eigen glazen honderd procent bacterievrij. U heeft betreffende verscheidene woorden brandschone glazen en koppen in elk moment van de dag.
Horé-Plaza is zeker Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is aan horeca apparatuur. Daarnevens levert de bedrijf tevens horeca kledij, meubilair en kleiner keukengerei zoals servies en bestek. Neem gauw zeker kijkje aan de webshop. De ruime en gevarieerde aanbod zou u zeker weten te bekoren. Borden, schalen, kopjes, kommen, koffie- en theekannen, verschillende soorten lepels, … De lijst is eindeloos. De servies en bestek van Horé-Plaza heeft zeker uitstekende kwaliteit en gaat zeer lang mee

Leuk? post