Uit eten Zuid-Holland

Uit eten Zuid-Holland

Heeft u een dagje weg op de planning staan en wilt u op deze dag uit eten? Zuid-Holland kent veel mooie steden, en Delft is hier waarschijnlijk de leukste van. In het centrum van Delft vindt u een van de leukste Belgisch Bier Cafés, namelijk BBC Belvédère. Bij ons kunt u genieten van heerlijke biertjes en u kunt daarnaast bij ons uit eten. Zuid-Holland kent met Belgisch Bier Café Belvédère te Delft een van de leukste en lekkerste restaurants van het land!

 

Lunchen & dineren

Bij Belgisch Bier Café Belvédère zijn we van alle markten thuis. U kunt bij ons lunchen, dineren en natuurlijk ook gewoon een biertje komen drinken. Onze lunchkaart is uitgebreid en gevarieerd en heeft voor iedereen wel iets te bieden. Of u nu op zoek bent naar een smakelijke hamburger of een Oosterse salade: wij kunnen het voor u klaarmaken.

 

Ook onze menukaart heeft veel in huis voor iedereen. We hebben zowel vlees-, vis- als vegetarische gerechten op ons menu, dus er is voor ieder wat wils. We hebben ook een speciaal kindermenu op onze menukaart staan, dus u kunt gerust met uw gezin bij ons komen dineren.

 

Over Belgisch Bier Café Belvédère

Ons café is gelegen in het hart van Delft, om precies te zijn aan de Beestenmarkt. Onze locatie kent veel voordelen dankzij de centrale ligging en de sfeervolle omgeving. Vanaf ons terras heeft u een prachtig uitzicht over het plein en kunt u optimaal van uw lekkernijen genieten.

 

Ons personeel is vriendelijk en gekwalificeerd en als u langskomt maken we altijd een plaatsje voor u vrij. Wilt u lekker uit eten? Zuid-Holland is met Belgisch Bier Café Belvédère een fantastische optie.

 

Heeft u interesse in ons eetcafé, of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, of neem een kijkje op onze website.

Leuk? post

Plaats een reactie