écht leuk om een taart te geven: in een taartdoos

Als je een cadeautje aan iemand geeft pak je dat altijd eventjes in. Het is natuurlijk niet zo leuk als de jarige Jet of de jarige Job al weet wat hij gaat krijgen voordat hij het cadeautje in zijn handen heeft. Sommige mensen geven een heerlijke zelfgebakken taart cadeau. Zonde om in te pakken zou je denken! Dan gaat de taart vast en zeker kapot! Als je kiest voor inpakpapier is die kans inderdaad heel erg groot. Als je kiest voor een taartdoos verandert dat allemaal direct. Een taartdoos is ideaal om te gebruiken om het verrassingseffect iets te verhogen!

Geen bakblikken weggeven

Een taartdoos gebruiken heeft ook een hele praktische functie. Iedereen kent het wel: je hebt een taart voor iemand gebakken maar omdat je die taart nergens in kunt doen besluit je om de taart met bakblik eromheen te geven. Voor je het weet ben je een paar weken verder voordat je het taartblik weer terug hebt! Of je bent een paar weken verder voordat je de helft van het taartblik terug krijgt omdat een van de losse onderdelen op miraculeuze manier is verdwenen!

Een taartdoos van Daily Style

Een taartdoos verhelpt dit probleem heel gemakkelijk. Je kunt namelijk bij Daily Style hele leuke en gemakkelijke taartdozen kopen. De taartdoos is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo kun je een leuke zilveren taartdoos kopen die niets verraadt van de inhoud. Daarnaast kun je bij Daily Style een iets eenvoudigere taartdoos kopen die verkrijgbaar is in veel formaten. Of wil je liever een schattige doos met stippen?

Bekijk de webshop!

Voor ieder wat wils bij Daily Style! De webwinkel helpt je met het vinden van de leukste en gemakkelijkste taartdozen voor de scherpste prijzen! Neem snel een kijkje bij de taartdozen! Neem je in bestelling direct alle andere spullen mee die je nodig hebt voor het feestje? Geen probleem bij Daily Style, je vindt hier de leukste artikelen voor elk feestje, bruiloft of feestgelegenheid zoals communies, geboortes of jubileum!

Leuk? post