Cocktails op je bruiloft

Geen champagne op je bruiloft, maar cocktails. Want wat is een bruiloft zonder een goede toast? Het is wel mooi geweest met die eeuwige standaard drankjes zoals wijn, champagne en bier. Met een cocktailbar op je bruiloft krijgt de mooiste dag van je leven gelijk een heel ander tintje!

Voordelen van cocktails op je bruiloft

Cocktails op een bruiloft worden over het algemeen ervaren als een verwennerij voor je gasten. Zo’n De Kuyper cosmopolitan cocktail ziet er namelijk niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens erg lekker. Daarnaast kun je de kleur, look en zelfs de smaak van de cocktails allemaal aanpassen aan het thema van jouw bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan een lichte cocktail op een witte bruiloft.

Wanneer wil je cocktails serveren?

Natuurlijk zijn er ook nadelen. Cocktails zijn namelijk vrij duur als je ze de hele dag door wilt serveren samen met allerlei andere drankjes. Het is daarom erg belangrijk om van tevoren te bepalen of je de cocktails de hele dag door wilt serveren of wilt bewaren voor een paar uurtjes.

Wat budget betreft is het slimmer om uitsluitend cocktails te schenken of de cocktails enkel te serveren op een bepaald moment van de dag, zoals aan het einde van de receptie.

Een echte signature cocktail

Een signature cocktail is een cocktail die echt bij de bruid en de bruidegom past. Stel zelf een cocktail samen, geef het een leuke naam die goed bij jullie thema past en je hebt een echte signature cocktail!

Een professionele cocktailbar

Lijkt het je een geweldig idee om cocktails te schenken op je bruiloft, maar zie je het niet zitten om zelf alle recepten uit je hoofd te leren? Huur dan een professionele cocktailshaker in.

Een professionele cocktailshaker is een ervaren shaker die na een intake gesprek speciaal met jullie als bruidspaar of de weddingplanner ingaan op alle onderscheidende factoren van jullie bruiloft. Een signature cocktail, cocktails in jullie thema of het uiterlijk van de cocktailbar, hij denkt overal aan.

Een professionele cocktailshaker maakt het plaatje van cocktails op je bruiloft helemaal af. Daarnaast wordt rekening gehouden met alcoholvrije drankjes voor de kinderen, het design van de bar, eventuele andere drankjes en de kleding van de bartenders. Zo is het niet alleen leuk om de shaker te zien spelen met de flessen, maar weet je ook zeker dat de cocktails erg lekker zijn!

Leuk? post