Een bijzonder restaurant, zo zijn er maar weinig!

Een bijzonder restaurant!

Het Restaurant voor een avond je uit is HAPPZ restaurant Gouda. HAPPZ is een restaurant waar je met vrienden, kennissen, kennissen of collega’s kunt eten. HAPPZ restaurant Gouda beschikt over een uitgebreide kaart met bijzondere gerechten. Tot zo ver niets bijzonders zou je denken. Er zijn vele restaurants waarbij je dezelfde aanprijzing kan gebruiken. toch is dat niet helemaal waar. HAPPZ Restaurant Gouda is namelijk geen restaurant als alle anderen.

 

Anders dan alle andere

Een blik op de kaart zal direct verraden waarom. Je zult namelijk direct zien dat er wel heel veel gerechten op de kaart staan. Meer dan bij een gemiddeld restaurant Het is namelijk zo dat HAPPZ restaurant Gouda geen restaurant is waar je na het voorgerecht overgaat naar het hoofdgerecht om vervolgens af te sluiten met een dessert. De gerechten van HAPPZ zijn namelijk ingedeeld in twee categorieën. De eerste categorie bestaat uit Taste gerechten en de tweede categorie bestaat uit Share gerechten. Taste en Share gerechten zijn kleine gerechtjes. De kleine Taste gerechtjes zijn bedoelt om smaken te leren kennen die je niet zomaar ergens anders proeft. Je krijgt de mogelijkheid om smaken en gerechten te proeven vanuit de hele wereld. De Share gerechten zijn gerechtjes die gemaakt zijn om gemakkelijk te delen. Bij Share gerechtjes kun je kiezen uit een grote variëteit van gerechten die in porties komen die makkelijk te verdelen zijn. Een leuke en handige maar bovenal originele manier om met je tafelpartners in gesprek te gaan.

 

Bekijk het menu van restaurant Gouda

Restaurant HAPPZ is gevestigd in het plaatsje Reeuwijk. Reeuwijk is een dorpje net boven Gouda. Binnen enkele minuten kun je vanuit Gouda naar Reeuwijk rijden. Ben je opzoek naar een geweldig restaurant waar je op een originele manier kunt tafelen? Neem snel een kijkje op de site van restaurant Happz. Je vindt hier een actuele menukaart waarmee je je alvast kan verlekkeren aan de heerlijke gerechten die restaurant HAPPZ te bieden heeft!

Leuk? post